AWIIIIIIII!!!!!!!!

DANSEN HAR BÖRJAT!!!! GLÄDJE, GLÄDJE, GLÄDJE!!!!!!!!!!! HAR INTE TID ATT SKRIVA MEN ÄR GLAAAAAD SOM FAAAN.

PUSSPUSSSPUSSSPUSSS PÅ ALLA SÖTNOSAR SOM FINNS

HELA VÄRLDEN ÄR SÖT IDAG!!! SÖTSÖTSÖT

Komplicera mera

Jag har det lite svängigt just nu och även om det kanske inte syns på utsidan har jag lite saker att hantera på insidan. Men snart är jag tillbaka och pigg och glad igen, dansen som börjar på måndag kommer nog lösa en del av mina problem...

Puss så långe

Ibland..

kan jag bli så indragen i något, oftast dans att det känns som att jag är där. Ibland när jag tittar på en helt fantastisk dansföreställning så börjar jag applådera fast jag sitter framför teven hemma. Det måste se rätt sjukt ut egentligen. Nu kollar jag på Bounce Live men har lyckats vara normal tills nu i alla fall även fast jag inte kan koncenterera mig på något annat.

Det regnar

Självklart följer regnet efter mig. Det regnade i Småland och nu regnar det också här i Stockholm. Sitter hemma i Bromma och chillar medan jag lyssnar på Cobrastyle - Robyn. Har självklart dragit på mig ngn skitkonstig halsinfektion, och har vart svullen i halsen i typ 4 dagar.

Bröllopet var sååå fint! Jag tror inte att det var en enda människa som inte grät någon gång under dagen, för det var så himla vackert! Och allt gick bra faktiskt... Talet gick bra, jag hittade ett par skor (väldigt okuldsfulla, ett par som pappa tyckte var jättegulliga, och jag tänkte att det ändå var hans bröllopsdag, lite medgörlig får man ju vara). kanske ska till Vitabergsparken och kolla in SuperJAM, men som vädret ser ut nu blir det nog inget.. Men träffa sötnosarna Linnea och Axi ska jag såklart göra! Har saknat dem och andra jättemycket under sommaren, jag hinner ju aldrig träffa någon från stan för är alltid på väg någonstans.

Åhhh, längtar så himla mycket tills dansen börjar, får tråkslag. Jag kan avslöja att min kondition och träningsnivå ligger på noll. Jag blev seriöst andfådd av att gå uppför trapporna till lägenheten idag och det känns som att tyngdlagen börjar blir mer påtaglig på vissa kroppsdelar numera! :P

Sjukling

Är nu hemma i Stockholm igen för första gången på 1 år känns det som. Jag hade tänkt att gå på stan hela dagarna eftersom man lite abstinens på landet, men självklart känner man sig helt däckad och illmående och yr. Isch. Så ett besäk till vårdcentralen imorgon kl 10 är inplanerat. Hatar sjukhus och vårdcentraler och allt sånt där äckel.

De senaste två veckorna har tillbringats i Steninge på väskusten. BÄSTA vädret har det varit, strålande sol och över 30 grader typ varje dag! Lite brunare har jag nog blivit hoppas jag. Det var sjukt varmt i vattnet också, 24,3 grader en dag, det var knappt svalkande! Nu borde jag egentligen vara ute på stan och handla skor till bröllopet som är om 4 dagar, men känenr mig så nere att jag knappt orkar resa mig upp. Har letat som en galning och det enda jag skulle kunna tänka mig var ett par vita höööga pumps med vristrem, men pappa skulle aldrig gå med på dem. Maja, Jonna och jag ska hålla tal och jag börjar få grym panik nu, vill liksom säga någonting som alla börjar gråta av och sedan ska alla undra varför inte deras barn är så gulliga. Det är inte direkt lätt. Vi håller också på med ett fotoalbum som blir skitgulligt faktiskt. Framsidan är ljusblå med blommor och ett rosa band runt. Det står "kärlek" på en tag och så har vi stämplat massa gulliga hjärtan på. Det blir fiiint.
Vet inte riktigt hur jag ska få tag på skor nu, men pappa kanske kan skjutsa mig dit sen om han är snäll och inte vill att hans dotter ska se ut som en uteliggare på hans eget bröllop! :P

RSS 2.0