Den bästa stunden i mitt liv!

Det bästa jag någonsin har gjort var att stå på scenen! Jag vill bara tillbaka nu, även fast jag har haft det superkul tillsammans med 8 söta flickor på Axis land det senaste dygnet. Men, jäklar, vilken kick det var! Och jag som trodde att jag skulle tycka att det var jättejobbigt bara älskade att alla tittade på en och såg hur stora mängder tid och energi man hade lagt ned.
Här är Malin och jag i vår commercial-utstyrsel a la Britney! Mycket seriöst och intellektuellt! Men det är så det ska vara.. :)


Just nu känns allt jättejobbigt. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har ingenting att göra, det är helt tomt. In princip hela min vardag präglas av Danscenter och dansen, så vad fasen ska jag hitta på nu när det inte finns längre? Det känns som att det sommarlov jag har längtat efter så länge plötsligt är en evighet, och jag kommer inte få dansa 10 timmar i veckan som vanligt. Jag har redan abstinens och längtar ihjäl mig tills Bounce Summercamp. Terminen börjar den 24:e augusti igen. Jag har helt allvarligt ingen aning om vad jag ska göra under dessa månader. Ångest på det.

Jag kommer dessutom sakna alla mysiga människor på DC. Kommer sakna alltihop med det stället! Nu ska jag deppa lite. Men tack igen tjejer för ett superhärligt dygn!

RSS 2.0