Ojojojoj

Jag har ingen aning om vad som händer och allt bara swischar förbi i raketfart och där står jag på min trehjuling och kan inte hänga med alla racer-ferraris... Imorgon åker jag till italien och kommer tillbaka natten till tisdag! Jag kommer sakna alla här hemma.


Hoppas på att bli lite solbränd för det ska vara soligt ALLA dagar. Härligt som tusan kommer det bli! Jag kommer vara totalt lost på dansen sen, men det hinner jag väl ikapp med någon gång!


Ha det så bra i Sverige allihopa!


Hektisk helg

Oj, jag har inte bloggat på... hur länge som helst känns det som! Men jag har verkligen inte haft tid med dansen som har börjat, och med Anna som har varit här i helgen. Jag skriver senare ikväll för jag måste ta itu med lite plugg nu. Idag har jag köpt världens mysigaste mjukisbyxor i storlek XXXL från stadium. Jag msypyser i dom nu :)

Puss och kram

För första gången

den här terminen har jag hela dagen gjort något nyttigt! Jag har åkt skridskor och läst Snö av Orhan Pamuk hela dagen. Jag är jätteduktig! Ikväll ska jag och Axi se "Little shop of horrors" på Maxim-teatern. Det är VRG:s tredjeårelevers avgångsföreställning. Jag hoppas verkligen att det kommer vara bra annars blir jag jätteledsen och orkar inte hitta en till skola som jag möjligen skulle kunna släpa min trötta kropp till varje dag utan att avlida på kuppen. Älskar verkligen dessa positiva tider!

Jag hoppas i alla fall inte dansarna kommer vara lika dåliga som sjuorna i min skola är på att dansa. De har något slags musikprojekt och det ser för HEMSKT ut! Jag hatar när folk inte inser att de gör bort sig, jag tycker så synd om dem. 

Hela världen är så underbar

Det finns en video på mig och Axi som ligger ute på facebook som är så sjukt rolig! Tycker i alla fall jag, Linnea och hon. Haha, vi försöker skaka ansiktena och tror att Linnea ska ta kort, det måste ses!

Sov gott puss och kram


HAHA

ICA-butik, norra Stockholm

En kille ~23 sitter i kassan. Ett par i samma ålder lägger upp sina varor - kondomer, chips och dipp - på bandet. Killen i kassan ser ut att anstränga sig för att verka oberörd över kondomerna.
Kassakillen: Så ni ska hem och dippa ikväll?
Paret ser besvärat ut.
Kassakillen: Ööh, oj! Förlåt, jag menade...
Paret betalar och försvinner snabbt därifrån.

Hade gett mycket för att vara där...


Bara så länge våra hjärtan klara av att slå

Jag känner bara att jag inte har något vettigt satt skriva om så jag vet inte riktigt vad detta inlägg ska innehålla. Men typ ehj jag lever kanske? Nu ska jag plugga samhällsekonomi *yeeeeeeeeeei*. Jag älskar det. Verkligen. Typ. Nästan.


Helt slut

Överraskningsfesten för Linnea blev hur lyckad som helst! Hon började gråta för att hon blev så glad och rädd när alla hade gömt oss och hoppade fram bakom garndiner och soffor. Mysigt och trevligt och inga större missöden. Inget förstört! (SCORE!!!)

Idag öppet hus på DC hela dagen och har sammanlagt dansat 4 timmar tror jag. Jag är dödens död i hela kroppen. Mina ben lyder mig liksom inte. Igår var jag och pappa på friskis och svettis och körde spinning, gymmade lite och jag körde något afropass, sedan direkt till DC för två klasser. Haha, jag har motionerat mer den här helgen än på hela jullovet!! :) Men det är ju nu mitt nya liv börjar. Imorgon ska jag börja plugga också... hoppas jag. Nu ska jag sova i min egen säng helt ensam. Det kommer kännas hur skönt som helst eftersom jag, Axi och Linnea sov alla tre i hennes 1,20-säng. Det var aningen trångt...

Fredag

Fredag idag, födelsedag igår. Känns som att livet är roligt. DCs öppet hus på lördag och söndag, längtar. Har sovmorgon idag också, i vanliga fall skulle jag varit hemifrån vid den här tiden. Idag planerar jag att inte plugga ett skit och bara sitta med mina vänner.

Just det! Axi gav mig typ världens bästa födelsedagspresenter igår! Typ 15 dansfilmer och två stycken såna där ringar som man har in halsbandet som det stod "dance" och "perfect" på. Gullunge. Nu är det dags för en dusch och i eftermiddag shopping med två av de bästa människorna i världen.

Puss och kram


grattis världens sötaste 16åring

hej lovisa, ville bara säga grattis till dig och jag hoppas du kommer gilla mina presenter (för dom äger)
och alla ni som inte grattat henne än får spö.

från axelina den fina (världens sötaste 15åring)


Hejsanhallå

Idag fyller jag år! Sexton år. Är med Axi och Linnea som ska vara på middag här ikväll. Linnea sover. Som vanligt. :) Nu ska vi gå och handla och göra mumsig mat!

Puss och kram

Fanochhelvetesjävlaskitbajs

Jag kommer vara bortrest på Streetstar 2009!!!!!!!!! AAAHHHH, jag blir så himla arg! Varför blir det ALLTID såhär, jag orkar inte med det. Jag har verkligen planerat för detta i typ fyra månader, har sett fram emot det hur länge som helst. Dummadummadummadumma. Bajsbajsbajsbajs. Jättebesviken...

Det här skulle jag känna mig fin i....




Sjukt

Idag i skolan satt jag och några kompisar i caféet. Sen ser vi "de jobbiga människorna" i vår skola komma inspringande varpå en av dessa ramlar och lägger sig raklång på marken. Helt plötsligt står alla hans så kallade "vänner" och sparkar honom. Sex personer står alltså och sparkar på en liggande kille! Hur fan kan man behandla någon så? Det värsta är att de ska kalla sig hans vänner... En lärare som gick förbi försökte lite håglöst få stopp på det hela, men det gav ingen större effekt. Jag ville bara ställa mig upp och skrika, fråga dem hur de kunde göra sådär?! Fyfan, jag förstår verkligen inte hur det har blivit såhär...

I'm so very hot that when I rob your mansion, you ain't call the cops you call the fire station

Har varit och köpt födelsedagspresenter med mormor och morfar idag. Dom är grymt sköna som låter mig välja! Vi köpte ett par sneakers och ett presentkort på Monki, jag ska spela förvånad på torsdag i alla fall, det blir roligare då... :)

Tips till alla dansintresserade är Öppet hus på världens bästa Danscenter Stockholm lördag och söndag denna vecka. Det kommer finnas klasser i det mesta, men ta chansen att gå för Damon Frost, en av VÄRLDENS bästa och mest respekterade streetdansare. Han är såå grym. Jag tror att även Commercial med Dan Gill kan bli en jätterolig klass, jag planerar speciellt för House också. Längtar som bara den. Och till min födelsedag såklart! Snart 16 år, det är ju helt galet, jag får nästan åldersnoja, snart kommer jag att vara 57 och tråkig och gammal.

Nu ska jag försöka koreografera till Konitchiwa Bitches med Robyn även fast min rygg är helt muppad, gör jätteont. Jag tror att det är för att jag inte har tränat något sen.... slutet på november. Ojojojojoj.

Nyklippt

Lite mer uppklippt och toppat är det, ingen större skillnad. Börjar få lite panik med födelsedagspresent till mamma! Någon som har tips på vad man kan ge sin mamma för en billig peng? Hon önskar ju sig ingenting den dumma människan...

Nattinatti

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag känner mig fortfarande inte förberedd på att skolan drar igång på riktigt imorgon, men hey, vad ska man göra? Det är i alla fall bäst att vila ordentligt innan. På tal om det pluggade jag en kvart idag! Heja mig.

Imorgon ska jag klippa mig, förslag?
Sussa sött.

Men man ser skiten med...

Jag oooorkar inte ta mig utanför dörren för att titta på min lillasysters fotbollsmatch ute på vischan. Men tydligen är det min systerliga plikt att frysa ihjäl ute i mörker och snålblåst. Dessutom vill min mamma ta en promenad. Yei. Jag är mätt och orkar inte gå. Jag kommer inte palla gå upp kl 06.30 imorgon, vad har JAG gjort för att förtjäna detta?!

+ Jag fick 300 kr i presentkort på hm igår.
- Allt utom det.

Dance 'til u drop

Efter tre dagar på Balettakademien med två till tre klasser om dagen är min kropp typ körd. Särskilt mina fötter som efter baletten igår blev helt slut. Dessutom hade jag knallat omkring i högklackat hela dagen och slagit i min häl... Aj. Den roligaste klassen var nog ändå House med Eroll. Sjuuuuk atmosfär och stämning där och ingen som tittade snett även fast man inte hade någon aning om hur man skulle göra. Härligt! Freja fick dock lite syrebrist på grund av att det var alldeles för mycket människor där och var tvungen att sätta sig ner. Hon gav mig en komplimang som betydde jättemycket och gav mitt självförtroende en boost som behövdes efter över tre veckor utan klasser. En annan ny grej på dansfronten är att jag tänker söka till The Voice Streetdance Team som har audition den 14:e och 21:a januari. Jag har inga särskilda förväntningar och vet inte om jag skulle kunna släppa DC för det... men det är alltid kul att testa. Måste göra en koreografi till dess. Nu drar jag till Stockholms Estetiska Gymnasium på Liljeholmen för att kolla in deras danslinjer.

Puss och kram


Perfekt

Härligt att börja den jobbigaste terminen någonsin hittills med ett perfekt besked! Härligt att få veta att man kommer få klara sig med någon imkompetent jävel som vår inkompetenta rektor säkert ska välja ut. Härligt att få veta att ens handledare som har stöttat en i snart 4 och år och lovat att stanna tills vi går ut nian, ska sluta. Åh, jag älskar mitt liv. Tårflodskalas i skolan och hemsk stämning. Fyfan! Hur kan man lämna sin klass sista terminen i nian?! Jag fattar inte hur han kan svika oss nu. Nu kommer bli den jobbigaste tiden hittills, jag vet inte om jag kommer palla utan någon som känner mig och vet vad jag kan prestera.
Nu ska jag gå och hylla mitt perfekta liv genom att glo på tv och vara apatisk. Hoppas ni andra har en bättre dag än jag...

Uppmärksamhetskåta..

... är dem som lägger ut fem miljoner egobilder på sig själva på sin blogg! AHH. orkar inte med allt detta munplutande, stirrande in i kameralinsen och alla dessa stela ansiktsuttryck som ska spegla vem man är. Det är därför det aldrig finns bilder på den här bloggen, för jag orkar aldrig ta bilder på mig själv! Jag pallar verkligen inte. Och jag pallar ännu mindre att lägga in dessa på datorn och photoshoppa dem. Nej, jag har faktiskt bättre saker för mig! Nu ska jag till exempel iväg och möta Freja för att dansa Feminine vibe High Heels och Hiphop!

Puss och kram

Längtar efter sommaren


Tänk när det är så här varmt och skönt och LJUST ute! Och när man kan ha en massa fina klänningar, och bikinis på sig!

Chilla galet

Åkte till Linnea efter en lugn start på dagen hemma. Vi har ägnat oss åt att snacka, baka sockerkaka med hallon (och äta upp typ hela såklart!), spela tv-spel och kolla på gossip girl. Mysigt! Imorgon börjar skolan, de hade i alla fall vett att ge oss sovmorgon till kl 10 första dagen. Men ändå, kl 8 är inte en bra tid för uppstigning... Jag måste erkänna att det känns tufft att gå till skolan imorgon, men samtidigt har inte den värsta ångesten satt in än. För det kommer liksom inte börja på riktigt förrän på måndag. I alla fall inte för mig. Jag kommer inte plugga på hemstudiedagen. Det ska bli min sista dag i frihet och slöhet.

Den här jättesöta klänningen hittade jag på stylebystars.com, fin va?

  


Iskall biosalong

Igår var Axi och jag och såg Yes man på Rigoletto! Ventilationen funkade inte i salongen så det var sjukt kallt och vi frös om våra näsor. Sedan kom i alla fall jag på att vi kanske inte skulle gått på bio eftersom vi inte kunde hålla käften. Babbel, babbel, babbel, ibland blir det ju så. Axi tappade ut halva popcornpåsen också! Den bara flög ut ur hennes händer på något magiskt sätt och sen, plopp, låg typ allting på golvet. Det var det liksom. Vi garvade sjukt mycket åt Jim Carrey, han är faktiskt galet rolig.

Imorgon börjar skolan, slut på frihet. I och för sig är vi ju lediga torsdag och fredag också! Haha, ibland älskar man bara Kunskapsskolan! Imorgon börjar jag klockan 10 sen på kvällen till Balettakademien för att gå på Dancehall, Feminine Vibe High Heels och Hiphop! Längtar som bara den!
Snart ska jag träffa Linnea, så jag ska ta en snabb dusch och fixa till mig lite, så att jag kan visas upp offentligt!

Puss och kram

Stackars mig

Det jobbigaste med att ha skilda föräldrar måste vara alla grejer som man måste släpa med sig emellan sina två olika hem. Suck. Det är bara hur mycket som helst. Och ändå så är alltid den tröjan man vill ha på sig på fel ställe.
Nu ska jag packa och sedan träffa Bi, pappa och lilla söta hundi-pundi-Vilda som jag inte har träffat på jättelänge!

Puss och kram

11 dagar kvar

Jag fyller 16 om 11 dagar! Det känns ju helt sjukt, jag får åldersnoja... Jag vet att det egentligen bara är gamla människor som ska säga det här, men fan vad fort 2008 gick! Jag har läst en massa sammanfattningar om 2008 på många bloggar, men jag tänker inte tråka ut någon. Så jag nöjer mig bara med att säga att det har varit både ett bra och ett dåligt år. Jag har lyckats och misslyckats, varit glad och ledsen (mest glad dock) och jag har gett upp och kämpat.
Några händelser från 2008:

Jag blev galen i dans! Numera kan jag knappt leva utan det!

Jag började surfa

Jag gick på bounce summercamp och träffade Nike och Cecilia

Jag åkte en massa skidor, både i Sverige och i alperna

Min gammelmormor dog, 88 år gammal

Jag var i London

Jag lyckades i skolan

Jag slutade tro på mig själv

Jag började tro på mig själv igen

Jag blev trött på det mesta

Jag började uppskatta det mesta

Jag blev ganska lycklig

Puss och kram

Hög på dans igen!

Efter Frejas och min träning idag kände jag verkligen hur mycket jag har saknat det! Fy fan, vad kul vi hade... Vi körde koreografi till Bad med Michael Jackson, och använde oss av stolar i början. Några snygga åttor där! Sen koreograferade vi också till min nya addict-låt Soulmate med Natasha Bedingfield. Gillar den med, men ska även göra koreografi till den när jag ska söka till gymnasiet, så jag kommer ändra lite där så att det blir mer jag. Lite lyrisk jazz-style sådär... Det blir fint eftersom jag känner för den här låten, och då blir det snyggt när man dansar också.
Jag och Freja bestämde även att vi skulle hänga på Balettakademien onsdag, torsdag och fredag nästa vecka när de har öppet hus och gratis klasser. Jag ska gå Feminine vibe high heels! Det kommer bli så sjukt kul! Därför måååste jag bara köpa de där skorna jag kollade på i Växjö, som även Lisa hade! Så jävla snygga...

Nu ska jag städa på mitt rum, jobba lite och sedan äta middag och träffa minst Axi.

Puss och kram


Nötknäpparen

Nu ska mamma och jag försöka sno till oss bra platser på Nötknäpparen på Operan. Vi ska köpa lyssnarplatser eftersom allt annat är slut och hänga ut från balkongen och försöka se någonting. Jag kanske borde ta med en kikare... Jag tycker i alla fall att vi smyger förbi vakterna och försöker putta undan någon östermalmsdam på första raden...

Nyårsafton

Jag blir tvungen att skriva om igår även fast jag bara känner för att apatiskt glo på teven just nu.

I sällskap av GRYMMA människor blev det en jävligt lyckad kväll, med singstar, dans till Lady GaGa och The Hives, galet kul hade vi! Vid tolvslaget gick vi ut, ,skålade, pussades och kramades. Sedan till Tranebergsbron för att kolla på fyrverkerierna. Till sist hem igen inte minst för att ta hand om Lisa... ;) alla som var där vet vad jag menar...
Vill i alla fall tacka alla som var där för att dom är så sköna och roliga, snälla människor! Tack för en underbar kväll allihopa! Och det enda som gick sönder var en stol.... Axel satte sig på den och sen sa det krasch... Hahaa. Fast den största olyckan var nog Lisas ben, händer och tänder som hon lyckades slå sig på något extremt...

Puss och kram

Man vill ju bara bädda ner sig under täcket och äta choklad

FAN, workshopen är inställd! Fan, fan, fan, fan. ÅÅÅÅÅ, jag vill inte. Jag var så extremt taggad jag orkar inte med detta. Om man räknar med idag är det 22 dagar kvar tills terminen börjar på DC. Det är en hel evighet. Palla. Orka. Och snart börjar skolan. Massa skola, ingen dans. Varför?! Jävla piss....

RSS 2.0