Sommarsommarsommar

Möjligen skulle man kunna säga att jag inte är världens mest seriösa bloggare, eftersom jag:
1. Har Baloo som header på min bloggsida.
2. Skriver ungefär en gång i månaden.

MEN detta betyder inte att jag har slutat blogga. I alla fall inte helt. I dagsläget känns det lite som att jag tar det som det kommer... Och just idag kände jag för att skriva ett par rader. Oklart varför dock, eftersom min tillvaro just nu saknar ens ett litet uns av intressanta saker att skriva om. Egentligen kände jag för ett seriöst inlägg, men plötsligt känns det så jobbigt att blotta det jag känner inuti. Så därför får de få som fortfarande kommer ihåg denna bloggadress hålla tillgodo med detta flamsiga och totalt onödiga inlägg. Möjligen kan kvaliteten höjas. Kanske.

Men det sagt så är jag i skärgården med familjen, och äntligen har Jonna kommit hit med sin pojkvän Calle! Vi har det mysigt och kul, men just nu längtar jag så mycket efter förändring i tillvaron att det kryper i mina i hela kroppen. Jag tror att gymnasiet kommer göra mig gott. Jag kom in på södra latin dans, vilket inte var någon överraskning. MEN intagningsgränsen hade helt plöstligt skenat upp från 585 förra året till 630! Alltså 5 poäng från min poäng. Puh.

Nu är det grillning på schemat. Kött och grönsaker och potatis och chips. Jag kommer rulla in på uppropet på Södra Latin den 20:e augusti.

RSS 2.0