Give me fire

Ska snart iväg till Fredrik, det ska bli kul att träffa honom och Axel igen, det var länge sedan nu! Imorgon åker jag till österrike och då blir det inte mycket bloggande....

Puss och kram

Hämnden är ljuv



Här kommer en charmig bild på Greta som tack för den på hennes blogg!

Kom just hem från dansen som var hur kul som helst! Vår danslärare började gråta för att vi improviserade så vackert...

Nattinatti

Inget kan ändra på det

Idag har jag varit semi-duktig i skolan. Alltså helt fantastisk om man jämför med mina tidigare prestationer! Efter skolan åkte jag, Greta och Vendela till McDonalds och tjockade oss. Jag åt först en McFlurry och sen kom Greta och jag på att våra kroppar behövde mera glass! Då köpte vi en till... Mums. Sen rullade vi till tunnelbanan.

Igår hände en jätterolig grej! Jag blev framtagen som exempel för första gången i mitt liv på en dansklass. Och det var inte för att jag hade bra teknik eller något sånt fånigt, nej för att jag hade ENERGI!!!! Jag blev så himla glad! Fick dansa med två andra tjejer och var så nervös att jag höll på att spy! Men hur kul som helst!

Nu måste jag sova om jag ska orka med detta livet... :)

Puss och kram

Balett vs street/hiphop

Intressant helg. En besvikelse och en höjdpunkt. Jag börjar med att berätta om Kungliga svenska balettskolan.

På tunnelbanan dit var jag nästan tvungen att gå av tunnelbanan för att spy. Men inte för att jag hade prestationsångest. Nej, mer för att jag trodde att jag hade fel kläder, fel tid, fel saker. Jaja, kom väl fram och hittade ganska lätt. Jag gick in genom dörrarna iklädd baggy adidasbyxor, tröja i XXL, munkjacka i samma storlek samt keps och ipoden i öronen. Kom på att jag kanske borde presentera mig som lite kunnig i ämnet (vilket jag inte är) och drog upp det ostyriga håret i en tofs. Snackade med en tant som snorkade sig och kom sedan ned till salen där folk värmde upp. Träffade två stycken jag kände och det var ganska skönt att inte vara totalt ensam i alla fall. Alla verkade ha en pinne upp i rumpan för otrevligare människor får man leta efter. Jag kände mig dessutom ganska utstirrad och atmosfären kändes inte alls bra. Folk ramlade ner i split och spagat och gud vet allt för att sedan utbrista: Jag är såååå himla ovig! Ja, jag tänkte att det bara var bäst att hålla tyst och fokusera på sitt. Provklassen började och jag stod där i mina (TAJTA!!!!) kläder och kände mig mer utanför än någonsin. Den började, och den slutade. Jag förstod inte allvaret förrän efteråt. Nu är det över tänkte jag, det var det. Och det var det också. Fick en lapp som tackade för min medverkan, men "på grund av kringliggande konkurrans har vi bestämt att inte låta dig fortsätta". Synd för dem säger jag bara! :)

Sedan på Bounce med Cissi! Drog på mig mina vanliga kläder och kände mig som jag igen. "Caution!" var fantastisk! Helt underbar. Bounce är kungarna! Föreställningen inkluderade enorm dans, schäfrar, blod, BADSKUM och en massa annat. De hade byggt upp showen på ett sätt som verkligen gjorde alla delaktiga, och efteråt drog DJ:n igång musiken och hela orionteatern förvandlades till ett gigantiskt dansgolv! Jag och Cissi körde järnet och hade hur kul som helst! Sen tog jag kort med Fille (gaaaaah, jag doog!! Han höll sin arm runt mig och jag trodde seriöst att jag skulle svimma!), Joe (se förra citatet) och Ambra (hon är min idol!!!). Dessutom drog hon med mig och frågade om jag ville bada badskum! Och vad ska man svara om inte ja på en sån fråga? Helt insmetad i badskum från topp till tå begav jag mig sedan hem till Rebecca. Myspys med popcorn och prat. Sedan sov jag hos Axi.

Övrig information: Jag har fått överdos av snygga killar i helgen! Först Robert Pattison i "Twilight" i fredags, sedan alla i Bounce på lördagkvällen och till slut såg jag och Axi på "The Holiday" med Jude Law och höll båda två på att avlida för att han är så otroligt, utomjordiskt SNYGG!

Kungsliga svenska balettskolan

Konstigt nog är jag inte alls nervös och tycker bara att det ska bli spännande! Sitter dock här och undrar om jag har rätt kläder på mig... Tajta shorts, rosa linne, svarta tights. Känns fel eftersom jag ALDRIG dansar i tajta kläder... av princip. Men nu ska jag peppa upp mig genom att lyssna på In the air tonight - Phil Collins och bara ta det hur lugnt som helst! Plugga lite kanske..? För att bryta mönster liksom...

Puss och kram på alla hjärtans dag som jag hade bestämt mig för att hata men ändå smälte lite för när jag såg alla frierier och gulliga brev i DN. Fast jag är ändå liiite sur på den här dagen. Hade ju vart kul om något av de söta breven faktiskt var till mig!

Tidsbrist!

Just nu hinner jag verkligen inte med att blogga med all dans och allt plugg! Men jag hoppas att jag snart kommer ha tid och kunna skriva om otroligt intressanta saker som jag har upplevt! :) ha det så bra tills dess!

Puss och kram

Sommaren 09

Herregud, vad jag längtar till sommaren! De saker som jag hoppas på att hinna med är:
Bounce Summercamp
Vara lite på alla olika landställen
Åka till Köpenhamn med alla tjejerna
Surfresa
Gå på Way out west
+ att sova, SOLA, BADA och bara ta det lugnt

Gör att tiden går lite snabbare så att alla dessa roliga saker kan hända! Snälla...? :)

Logik och jag går inte ihop

Hade precis köpt ett par balett-tossor och höll på att sy fast resåren när jag såg att jag hade sytt fast de UTANPÅ själva skon! Alltså typiskt mig! Dessutom hade jag sytt hur hårt som helst också för att de ALDRIG skulle kunna åka upp. Mamma garvade åt mig och sa att hon skulle göra det. Hon som är sååå bra på att sy. Min mormor och morfar trodde seriöst att hon var utvceklingsstörd när hon kom hem med en duk från sin första syslöjdslektion. Brädad av HENNE liksom! Nu ska jag skriva en komparativ analys.


Trygga Sverige

Just nu är jag glad att jag bor i "lilla-landet-lagom", Sverige! Där de värsta naturkatastroferna är lite blåst. I Australien har uppmättes igår temperaturen +47 grader celsius! Bränderna håller på att slå ut hur stora delar som helst av landet och i norr är det översvämningar som förstör infrastrukturen totalt! Ironiskt va?


Can ew bring yesterday back around?

Idag har jag varit och shoppat med Linnea. Lyckades hitta ett par jeans för 50 spänn och en rutig skjorta för 75! Jag är hur nöjd som helst.. Köpte även ett par högklackade skor, svarta från Din sko. Linnea köpte ett par lila converse som jag är jätteavundsjuk på... Nu ska jag trycka i mig lite mer onyttigheter. Jag har redan lyckats äta semla, ben & jerrys och ganska mycket nötter med chokladöverdrag. Och nu ska jag äta tigerkaka, mums!! :)

Dagens tips: Kolla på THE LOVE GURU!!!! Typ den bästa filmen som gjorts! Hahhahah, helt jävla utflippad. Älskar den!

Tappar respekten

Var på tre klasser idag och de första två var helt fantastiska! Den tredje berörde mig så illa att jag nästan bara ville gå därifrån. Den brist på respekt och medkänsla för eleverna som läraren visade vill jag aldrig se igen. Denna lärare valde ut "den bästa" och "den sämsta" ur gruppen och ställde dessa bredvid varandra och bad dem att dansa. Sen frågar personen i fråga:
"Lärde ni er något?"
Ja, förfan! Jag lärde mig hur man behandlar andra människor och INTE utsätter dem för såna situationer! Vissa människors självförtroende knäcks som en liten tandpetare av såna där behandligar. Jag kände bara för att skrika och leva rövare för att få alla att förstå att DETTA ÄR VUXENMOBBING!!!

Ja, jag är arg.... :)

Busringning!

Jag skulle ringa till Axi och sen fick jag värsta infallet och var tvungen att snacka arabiska när hon svarade!

Axi: Hallå?
Jag: Shalla schom, ellisch hallo wallakanal!!!
Axi: ........... Hallåå..............?

HAHAHAHHAHA!!! och tunnelbaneresan till och från dansen var bäst, vi hade så jäkla kul!

Sussa sött.

Wow

H&M har verkligen fått in galet snygga skor nu! Ha-begär på alla de här tre. Även fast jag blir en jätte på ca 185 cm i såhär höga klackar...



 

Kallelsen kom...

..från Kungliga Svenska Balettskolan! Och plötsligt känns det bara jättejobbigt att söka. Alla kommer säkert äga sönder mig och jag vet inte om jag vill utsätta mig för total förnedring. Dessutom måste jag ha trikåer och ärmlös dräkt! Vad är en ärmlös dräkt över huvud taget?? Är det typ en body eller kan man ha ett linne? Om man tokmisslyckas, finns det något knapp man kan trycka på så att man försvinner? Och sist men inte minst: Vad fan gör man om man varken har tagit balett-eller moderna klasser och tycker sig vara bra nog att söka in till en yrkesförberedande med just de ämnena inräknade? HJÄLP MIG. Vad har jag trasslat in mig i?

Italien

Ar manglad och overkord. Typ dod. Och detta tangentbord ar ju ovanligt muppat! Har bott pa 3000 m, akt med GALEN bergsguide som typ ville ha ihjal oss och akt skidor sa mycket att jag faktiskt langtar hem! Just nu kanns skolan som en baggis och dansen skulle jag greja pa ett kick med min nya superkondition! Imorgon flyger jag hem och jag lagger ut en massa vackra bilder pa soluppgangen over alperna pa onsdag eller torsdag! 

Puss och kram 

RSS 2.0