LÄNGTAR


Jag vet att det står 2008 men hittade inte den nya.. :)


Första advent...

... och min julkänsla är nere på noll! Även fast jag har ägnat större delen av dagen till att baka lussebullar med A och L så känner jag mig inte det minsta mysig eller julig... Men jag har i alla fall lyckats åstadkomma en julklapp nu, ett armband som jag SJÄLV ska göra (wish me luck, jag har typ tummen mitt i handen) jag hoppas på att det kommer bli lyckat!

Igår, workshop med DING-DONG!!!!! OMG det var en av de häftigaste upplevelserna i mitt liv, energin som fanns i den danssalen var det mest fantastiska jag har varit med om! När han kom in i rummet kunde man inte låta bli att bara stirra, och alla blev som galna för att han bara FANNS där. Och atmosfären var så härlig, det var ingen som kollade snett eller såg ner på någon, nej alla dansade efter sina egna förutsättningar, tillsammans med varandra. Han utstrålade sådan energi att man bara inte kunde stå still! Jag inser verkligen mer och mer att dans är min stora kärlek i livet! Jag har redan ångest inför lovet, det kommer vara en hel månad utan lektioner på DC. Kommer försöka fylla dessa tomma veckor med workshops och träning med några av tjejerna, men det kommer ju aldrig räcka...
Det nya schemat på DC har kommit och i nuläget ser det ut som att jag kommer ta 15 lektioner i veckan... hehe, kanske lite väl optimistiskt... Möjligen får jag tänka om där... Jag hade ju bestämt mig för att börja på balett, men hör av Freja att det är ganska tråkigt... Jag hoppas på att det blirvad jag gör det till, som med mycket.

Nu kan jag inte skriva längre måste bli av med lite energi och en hel dröse med plugg ska jag plöja igenom... Tyck synd om mig!

Estetiskt geni

Jag kan inte måla naglarna! Det hamnar ju bara nagellack utanför hela tiden ju! Helt galet svårt, sen lyckas jag alltid förstöra det innan det har torkat eftersom jag, med min hyperaktivitet inte kan sitta still i mer än några minuter just nu.
Dessutom kom Maja just hem med ett självportätt som totalt DÖDADE allt jag någonsin skulle kunna åstadkomma med en blyertspenna. Jag måste faktiskt erkänna att det är lite jobbigt att erkänna att jag redan är förbisprungen av henne! Hon är 12 år! Pinsamt...

Infancy

Jag sitter hemma och trycker i mig pepparkakor och tittar på vår söta lilla julgran som mamma köpte idag! Den är värsta over-flow av små prydnader i den, det ser hur mysigt som helst ut..
Jag MÅSTE plugga innan jag drar in till dansen annars kommer jag att avlida på svenskapasset imorgon när vi ska ha en muntlig framställning på 60 sek. 60 sek är INGENTING!!! Jag hinner liksom säga: "idag ska jag prata om.... ooops där tog tiden slut!" Ojojoj, jag kommer ju bara vilja fortsätta snacka på som vanligt ju!

P.S Snön smälte idag, jag bajsar på slask och plusgrader!

Slutet på nionde klass

Ni vet när man verkligen MÅSTE plugga men det gååår bara inte? Jag sitter i skolan och det går inte att klämma ut något som låter intelligent ur mitt huvud. Jag kan inte precis kalla mig själv diciplinerad....

Snart har jag kurs och sedan sångövning inför mitt solo/duett med Ellen till Lucia.

Det finns inte bara ett ord som kan beskriva allt jag vill säga

Med The White Stripes i öronen, nyduschad och just hemkommen från DC och en HYPAD Hiphop/Dancehall-klass mår jag som en prinsessa!

Lite kläder fick jag med mig hem från stan idag också. En marinblå sammets-kjol, en grå stickad kofta, massa varma overknees, två par tights och en ett stort linne. Och sen köpte Maja och mamma en del som jag kommer sno! Hehe, Maja håller på att döda mig för att jag alltid tar hennes strumpor, men herregud det är typ någon i detta hem som äter upp dom! Seriöst.

Den 8:e december ska jag till Sway och på uttagning för special- och förberedande grupper där. Jag vet inte om jag berättade det, men mejlade dom och sa att jag var intresserad. Sen vet jag inte om jag skulle byta dansskola om jag väl kom, eftersom det är ett lite känslofyllt och sentimentalt förhållande jag har till Danscenter. 

Om 6 dagar är det dags för Ding-Dongs workshop!!! Det kommer bli GALET! Tydligen kommer det folk från Göteborg, Malmö och till och med Danmark bara för att vara med på detta. Cissi gör mig sällskap, det söta barnet. ÅÅÅÅHHHH, längtar!!!!!! 

Kvällsstatus: Plugga. Matte. Ingenting annat. Eller jo jag måste ju äta iofs, för jag är alltid hungrig som bekant, men jaja, ni fattar grejen! 

Puss och kram 

I brist på annat att göra...

 
Om jag hade överflödigt med pengar skulle jag nog bara handla på Acne. Allt är så himla cleant och samtidigt udda. Älskar den här kjolen, så himla söt! Lite svår att använda till vardags kanske...

Och den här mössan från monki är ju bara helt underbar! Lagom halvful och cool med den stora tofsen...

Puss och kram

Hey

Det snöar jättevackert ute! Jag lyssnar på Absolute Christmas och får värsta längtan till julen...! Myspys. Igår var det jag, Linnea, Greta, Lisa och Janis hemma hos LInnea. Det var.... intressant... :) Nej, men de är så sköna de där människorna alltså! Jävligt kul.

Idag tänker jag lura in mamma till stan för att kanske köpa en stickad, tjock, stor kofta till mig. Och en mascara. Och kanske ska in och kolla lite på WinterJam på stadion, det kan nog bli rätt kul faktiskt. Men innan dess ska jag tvätta håret och fräscha till mig lite...

Ha en bra snöig lördag!

Jag har sköna vänner

Jag vet däremot att Linnea tänder på mig, lite läskigt må jag säga, som hon skulel sagt då... :)

Hon är bäst på att rappa också!! Hehe *not*

WAZZUP!

JAOJAO, linnea här. Lovisa dushar. Vi ska snart äta canneloni m skaldjur, gott! Under tiden sitter jag här och umgås med hennes mamma, syster och hennes mammas kompis och sjunger håkan hellström.

Nu ska jag demonstrera min rap!!

Jaojaojaojaojao
Mitt namn är linnea och jag är från orten
Jao, the ort och mit hus är österporten
Jaojaojaojaojaojaojaojao.. osv

FETNICE!!

Jag antar att lovisa är naken nu, grrr. Gör mig lite småtänd.. hehe *not*

OKej, nu ska jag fortsätta sjunga med min vackraste stämma

jaojao!


Jullovet

Är det någon som har ett bra tips på någon musikkurs eller något som man kan gå på jullovet? Skulle nämligen jättegärna träffa nya människor och lära mig mer musikmässigt... Tips är mer än välkomna!

Jag känner mig jättekonstig i halsen... Varje gång jag sväljer känns det som att jag har en stor klump på höer sida av insidan på min hals... Usch, inte alls trevligt... Undrar vad et kan vara. Hoppas det går över tills imorgon! Jag ska nog sova nu så att jag är pigg och kry till morgondagen!

Dröm sött.

Musiksmak

Jag har extremt blandad musiksmak! I min Ipod finns en bladning av hip-hop/RnB, rock, töntmusik, gammalt, nytt, håkan hellström, moneybrother, dancehall, the hives, mando diao, missy elliot... ja ni hör ju. Just nu skaffar jag en hel massa ny musik, det ska bli så kul att sätta på ipoden och se att man har hur mycket musik som helst! Det är glädje det. Linnea gick och lade sig i min säng som hon alltid gör när hon är här hemma. Hon kommer hit, sen somnar hon. Suck. Och innan det äter hon upp stället! Men jag älskar henne ändå... :)

Snart iväg till danscenter för en klass hiphop/dancehall, även fast jag känner mig helt konstig i halsen... Jag tror att jag ska skriva ett seriöst inlägg någon av de närmaste dagarna, just nu känns det som att jag bara skriver om vad jag håller på med, det kanske inte är jätteintressant....

Just det, ska nog söka in till riddarfjärdens gymnasium, yrkesdansarlinjen. Men bara för att kolla om jag kommer in. Tror inte jag vill gå där... Verkligen inget plugg och inga möjligheter om man skulle misslyckas med att bli dansare. Ja, men erfarenhet av auditions är ju alltid bra i alla fall!

Galet

Min lillasyster kom just hem från en och en halvtimmes fotbollsträning UTE i snöfall och minusgrader. Där trodde man ju att galenskaperna i familjen skulle ta slut. Men tydligen inte. När vi har kommit innanför dörren frågar pappa om jag vill hänga med och springa... Ehm? NEJ. När jag kollar ut genom fönstret är det mörkt regnigt/snöigt, KALLT och allmänt äckligt. Springa? Nej. Titta på tv med en kopp hett te? Ja tack.

Konstiga människor...

Dåligt

Allt är jobbigt. Faktiskt sant. Det enda positiva är att det är dans idag. Jag lyckas alltid göra fel. Eller så försöker jag för mycket. Något är det i alla fall som jag inte grejar märker jag.

Forever21.com


Åhh, dessa saker står verkligen på min önskelista just nu!  Så himla fina.. Om jag skulle göra en beställning.... Dyrt kan man ju inte säga att det är heller... Eller det beror ju på hur mycket pengar man har i och för sig. Men de där myspys-sockorna ser ju bara helt perfekta ut en årstid som denna! Nej, jag måste nog beställa detta. Materiell lycka säger jag bara!

Det skulle vara jättekul...

... om jag fick kommentarer på den här bloggen.. :)

Duktig flicka

Idag har jag varit ganska duktig. Gjort nästan två hela diktanalyser, haft luciaövning, musikföreläsning samt varit allmänt koncentrerad. Det är ingen dans idag... :(

Nu ska jag städa lite på mitt rum. det är inte vackert på något sätt...

Diktanalys

Jag började jobba med matte. Sen orkade jag inte det mera. Så nu för att göra någon slags nytta pluggar jag svenska istället. Pappa blev sur för att jag inte hade något tålamod med matten, och det är helt sant. Jag orkar inte. Fattar inte, orkar inte tänka så jävla mycket hela tiden. Varför kan inte matte bara flyta för mig någon gång?

Snart iväg till DC för Jazzfunk! Jag är grymt hypad. Kommer bli gaaalet kul ju! :D Pappa blev också sur på mig för att jag inte kunde sitta still, hoppade omkring i hela lägenheten. Till skillnad från mig verkar han vara på ganska dåligt och trött humör. Jag skrev en önskelista också mitt i allt det glada. Så här ser mina önskningar ut just nu utan inbördes ordning:

Pengar till Bounce Summercamp
Tomas Sabo-armband (dedär med en massa berlocker, hur fina som helst!)
Såna där ringar som man har i kedja runt halsen, som det står typ, love, believe, courage och sånt på.
Balett-skor (typ sockeplast, såå söta, tror jag vill ha dem i rosa)
Presentkort - gina tricot, Monki, H&M, T-shirt-strore, weekdays.
Pengar
Jättestooooora mjukisbyxor
Örhöngen (strora och fina)

Nu är det lite mer plugg för min del.

Puss och kram

Ångest (skulle publicerats igår, efter det kaotiska besöket på gymnasiemässan)

Ojojoj, det här med gymnasievalet tar ju kol på mig! Idag på mässan såg jag Viktor Rydbergs danselever på stora scenen och blev inte det minsta imponerad. Nej, fy dålig korografi, dålig teknik, dålig närvaro, dålig utstrålning. Nej, nu känner jag inte alls för att gå där. Vill jag utvecklas kan jag nog göra det bättre med hjälp av en riktigt bra dansskola på fritiden. Så nu lutar det mer åt MIkael Elias Teoretiska, jag får en bra känsla av den skolan, jag känner liksom att det skulle passa mig. Dessutom är det en friskola som jag har gått hela mitt liv. Jag vet inte riktigt om jag skulle gilla det kommunala skolsystemet eftersom jag är så van vid att driva själv och ta eget ansvar och jobba i min takt.

Nu håller jag i alla fall på att kolla in fritidslinjer på Balettakademien och Sway. Det verkar som att man behöver jättemycket erfarenhet, men det kan man alltid skaffa. Det känns helt okej att dansa på fritiden också bara jag hinner minst 7 lektioner i veckan. Man vill ju komma fram

SNÖ

Det snöade idag, så himla mysigt! Stooora vite flingor föll ned utanför fönstret när jag satt och fikade med nike och cissi på götgatan. Nu börjar jag längta till jul.

Om en timme ska jag dra iväg till the cypher på Danscenter! Alla som är intresserade av dans och street-stilarna borde helt klart gå dit, förra gången var det iaf galet bra dansare där. Dessutom är ju JAG där, hihi.

Puss och kram så länge jag ska nog sätta på ett avsnitt av Sex and the city... :)

Gymnasiet

Just nu ser ordningen ut såhär:

1. Estet-dans-samprofil Viktor Rydberg Jarlaplan
2. Mikael Elias teoretiska Kungsholmen
3. Sam-sam Viktor Rydberg Jarlaplan

Sömn<3

Jag måste sova minst 8 timmar per natt annars blir jag inte trevlig. Värsta monstret typ.. Så därför ska jag krypa i min säng som är skönast i Sverige! Myyys.

Godnatt.

Pannkakor till middag

Dans med Joaquín idag. Galet kul som vanligt, särskilt eftersom han har varit borta typ 3 veckor. Nu kollar jag på Viktor Rydbergs hemsida och konstaterar att jag har ganska små chanser till att komma in. Usch, gud så jobbigt, jag kanske inte ens är duktig, kanske gör bort mig, kanske inte klarar det. Skulle bli superledsen om jag inte kom in tror jag... Nej, vad jobbigt det blev nu. ÅÅÅÅh. Jag ska byta ut min hiphop/dancehall på söndagar mot modern och nutida så att jag har lite erfarenhet tills provet är. Nervös redan nu, hur ska det gå?

Imorgon är det gymnasiemässan och jag är ändå rätt taggad, ska snacka, fråga, vara irriterande, upp i ansiktet på folk, ifrågasättande och jävligt informationssökande. Men kul ska det bli ska verkligen försöka ta in ALLA möjligheter. Ska dit på lördag också för att inte missa något viktigt. Intressant ska det bli. Nu ska jag plugga för att komma in på gymnasiet, bra början va? :D

Puss och kram i vintermörkret

Mitt liv går i 180...

... men hur kul hade det varit om det hade gått i 30? Dans, gymnasieval, PLUGG, vänner och planering av liv tar just nu extremt mycket tid. Försöker vårda lite relationer på distans eftersom jag aldrig hinner träffa t.ex Anna, Nike och Cecilia.

Idag har jag varit rätt duktigt sett ur ett pluggperskeptiv, lämnat in engelskan, gjort en del på NO-artikeln och pluggat rätt mycket hemma också.
Axi och jag drog till skanstull efter skolan för att köpa örhängen. Sådanahär blev det:


 

Jävligt coola right? Nu är det dags att sova, sussa sött <3


Trassel

Jag har trassel. Med ganska mycket. Men mest trassel med datorn, för bredbandet laggar så jag kan inte plugga någonting! Och inte blogga heller. Och det kommer nog ta minst en vecka innan det där är fixat. Så alla får ha det så bra till dess, jag ska trassla ut den där härvan som ska kallas mitt liv. Eller kanske bara ta fram saxen och lite brutalt klippa bort de delar av knuten man inte får upp.

Glad som fan jag vet.

Music make you lose control

Jag måste ändå säga att morgnar är en ganska mysig stund på dagen, i alla fall när man har gått upp. De tre senaste dagarna har jag känt det som om jag har sovit i 5 minuter när jag vaknar. Isch.

Nu ska jag skynda iväg till spånga som vanligt. Jag längtar tills gymnasiet och till att slippa 112:ans busslinje som alltid är sen, tar 1010 år och bara är allmänt dryg. Spånga är allmänt drygt.

Jag är en glad Lovisa.

Lyckad som bara den

Stenhårt betsämt mig för att plugga och jag åtstadkom... trumvirvel... tre kommentarer på facebook.com massa odiciplinerat bloggläsande och youtubekollande, TRE rader på min engelskauppsats, två blogginlägg och två inloggningar på hotmail.com

Jag är bäst. 

HYPE

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH, jag skulle kunna dansa varje dag, hela dagen utan att tröttna!!!!!!!!!!!!! fyfan det är så kul. För kul nästan jag blir helt hypad och måstemåstemåste dansa mera, dampar loss i parken på väg hem för att energin måste ut i rörelse! Glädjen måste ut i rörelse!

Två stycken workshops inbokade den 28-29 nov och 6e dec för min del. Båda dancehall. Den ena med "kungen" av dancehall, DINGDONG! Enligt min danslärare är det ett MÅSTE att vara där om man är det minsta intresserad av dancehall. Ding-Dong ÄR alltså dancehall, typ den mest kända inom denna stil i VÄRLDEN! Helt galet att lilla jag som inte alls är duktig på detta ska få ta klass för en sådan talang! WOW. Den andra med Sanna, det ska bli såå kul!

Och begreppet höstdepp existerar inte så länge jag får ta mååånga dansklasser och hålla mig i rörelse!

Respekt!

Respekt är något som är otroligt viktigt! Har alla respekt för varandra skulle vi inte ha lika mycket problem som vi har idag. En upplevelse i måndags gjorde att jag började tänka på detta. Och vilka olika uppfattningar man kan ha om vad respekt är och inte är. Jag skulle vilja ha MYCKET mera respekt, av den rätta sorten. Sen skulle jag gärna vilja att folk kunde ta hänsyn till situationen och bara chilla lite och tänka på hur någon annan uppfattar det hela innan man spottar ur sig något ogenomtänkt. Som kan såra/genera/nedvärdera någon närvarande. Så respekt och eftertanke tack!

Puss och kram

Presidentvalet

Obama vs. McCain

Personligen måste jag säga att jag hoppas på Obama, eftersom han står för att alla i samhället ska ha något slags skydd och är för abort med mot dödsstraff. Att han vill avsluta kriget i Irak är också en viktig sk enligt mig, eftersom det har pågått för länge och dödat alldeles för många. Ja, att det har dödat en enda är väl nog skäl för att avlsuta det, men när det numera finns tusentals änkor och faderslösa barn så hoppas jag på att detta slaktande ska ta slut någon gång.

McCain däremot har ju nästan dubbelt så mycket erfarenhet och är nog egentligen mer säker i posten som världens mäktigaste makthavare. Hans ekonomipolitik är ganska tilltalande eftersom han vill ha mera frihandel vilket gynnar oss i Sverige....

Ja, men som det ser ut nu har ju Obama en stor ledning. Men vad som helst kan ju hända...

Vad tror ni?

Sommarplaner

Jag vet det är sjukt att man måste planera sommaren redan nu, det är sjuuuuukt långt dit ju! Men iaf tänkte jag nog gå på seglarläger! Ensam. Utan någon jag känner. Jag vill liksom göra ngt själv, utan någon som har ngn uppfattning om mig från början. Och dessutom känns det som att ALLA konfirmerade sig. Det är inte det att jag saknar det, men jag vill liksom också ha en egen upplevelse att komma ihåg. Lite nya vänner och kontakter skulle också vara trevligt.

Nu ska jag rusa till jazzfunk med Sophie.

Kärleeeek till alla nu när det är så mörkt!

Today is a good day

Idag fick jag reda på att jag fick MVG i hemkunskap, slöjd, SO och på engelskaprovet!!!! Awiiiii. Jag hade verkligen inte ställt in mig på det eftersom jag bara fick VG på inlämningsuppgiften i SO, så jag är glad. Dessutom är det dans idag igen! Har haft DC-abstinens sedan i onsdags... :) Men alldeles själv måste jag ut i mörkret och rusket eftersom Axi är sjuk. Usch, det är så himla mörkt när man går hem också.... Bläää på mörker och kyla!

Idag har jag tänkt lite på hur signalerna man skickar ut kan ses på så många olika sätt. Tror att det beror på vad man har gjort och sett tidigare. Allt liksom filtreras genom ens eget liv och upplevelser och blir kanske till en helt annorlunda uppfattning än vad den som ville säga något ville framställa. En liten tanke jag hade. Därför kanske man inte ska vara så snabb med att tycka om vad andra tycker innan man har det riktigt klart för sig.

RSS 2.0