Kyss inte uteliggare gott folk

Nu har lilla Linnea åkt till Paris. Och för en timme sen fick jag ett sms av Astrid. Där stod det att Linnea hade pussat en uteliggare på munnen två gånger. Och de hade varit där i en halvtimme. Det här gör mig liiite orolig för Linneas fortlevnad måste jag säga... Jag kan bara hoppas på att Astrid och Kristjana tar hand om henne. Eller ja, i alla fall Astrid.

Jag fick min födelsedagspresent av henne i veckan (en aning sent skulle man kunna tycka.... men den som väntar på något gott...). Det var i alla fall en bok med bilder på henne, Axi och mig. Hur fin som helst, jag blev jätteglad! Den ska jag ha med mig i sommar när jag inte träffar de där ungarna på länge, och kolla på hur knäppa vi är alla tre.

Nu ligger matte på schemat för mig resten av kvällen... Yeeei. -.-


Reconsider me

Jag vet att det är jättedåligt uppdatering just nu, men jag hittar inget att skriva om. Förutom att jag har anmält mig som funktionär på Peace and Love i sommar för att få gå gratis på festivalen så finns det inte mycket att berätta. Jo, ska till VRG för intagningsprov imorgon också! Hoppas det går bra.. :) Nu ska jag till dansen!

Puss och kram

Drömmer jag?

För två dagar fick jag reda på resultatet från Södra Latin. Och det var 20 poäng, full pott! Jag blev så lycklig att jag började gråta. det trodde jag verkligen aldrig skulle hända. Herregud vad glad jag är för det. Nu måste jag komma in, om jag inte totalknäppar ur i skolan och sänker mig med ca 60 poäng eller så.... Men just nu är jag bara så himla glad!!! Det känns så härligt att det gick bra!

Puss och kram

Jag blev kvar hemma

Det känns väldigt skönt att inte stressa iväg till fjällen. Särskilt eftersom de nu varnar för höga vindhastigheter i jämtland och dessutom ska pappa och maja bo på en fjällstation som ligger in the middle of nowhere. Så jag är hemma i staden! Men nu måste jag springa till bussen, jag vet att det är dålig updatering på denna lilla blogg just nu.

Puss och kram

ÅH

Jag vet inte om jag ska åka eller inte. Nu kommer jag inte hinna redovisa något i skolan heller. Och plugga i Åre kommer inte hända...

Jag vet inte.....

Life's full of choices

Nu har jag ett val att göra. Och det här är VERKLIGEN ett i-landsproblem, men i alla fall... Pappa ringde just och berättar att han har fixat en helg i Åre. NU till helgen! Det känns lite jobbigt eftersom jag för det första missar massa klasser, för det andra ska vara hemma hos Lisa på lördag, och för det tredje känns det som jag aldrig är hemma. Som att jag alltid är borta och alla andra har jättekul hemma utan mig. Dessutom blir jag lite sur på honom för att han inte kan berätta något bara liiite tidigare än två dygn innan avresa. Det skulle vara lite trevligt med lite planering och förvarning. Så nu lyder frågan: Åre eller inte Åre?

Jag sa ju att det var ett i-landsproblem! :)

Danshelg

Helgen började med Caution på Orion, precis lika fantastiskt som första gången! Men idag var det härligare stämning i publiken och det uppstod en hel massa små cyphers efteråt. Dessutom hade de en freestyleruta där man kunde gå in och göra sin grej och vinna priser. Och jag fick en kram av Benke! Under showens gång! Helt sjukt var det. Jag trodde inte det var på riktigt.
Sedan var det intagningsprov på Södra Latin på lördagen. Det gick helt okej hoppas jag. Även fast jag fuckade upp mitt solo lite. Men de sa i alla fall att jag hade gjort "ett jättefint" prov, så jag hoppas på det bästa. Provet bestod av teknikprov, modern dans, improvisationsteknik och solo samt intervju. Jag höll bara på att spy en gång.
Sen såg jag Svansjön igårkväll. Det var vackert och allt sånt, men jag tror att jag har kommit på vad jag ogillar med balett. Man kan inte förmedla så mycket känslor med det. Det finns bara en stil inom klassisk balett och hur snyggt man än gör en grand jete så kan man inte förmedla så mycket känslor med den. En mer djupgående analys om klassisk balett vs modernare dansstilar kommer någon annan gång.
Nu ska jag äntligen gå och se Madagaskar 2! Och sedan till DC för två houseklasser eftersom wackingen är inställd idag.

Puss och kram

Pusslet passar?

Ibland känns det som att något saknas. Som att jag liksom går omkring och väntar på det. På att något ska hända som ska komplettera allt. Men det gör det inte. Så vad fan ska man göra? Hur länge ska man behöva gå omkring och vänta? Man kanske inte duger helt enkelt.


Way out west 09

Några av de färdiga är:

TIMO RÄISÄNEN!!!!!
Lily Allen
Arctic Monkeys

Jävlar, det kommer bli grymt! Längtar som bara den. Nu ska jag boka biljetter till Maia Hirasawa.

Såg just Americas best dance crew och jag säger bara: Jabbawockees!!! Galna.

Aching to be free

Med fyra dagar kvar till intagningen på Södra Latin är jag snart klar med solot. Och den här gången är det bra. Det är grymt. Det är jag. När jag skulle söka till Kungl Svenska Balettskolan försökte jag göra ett solo som verkligen inte var jag. Nu ska jag köra ragga/dancehall och alternativ hip-hop med jazzinslag. Jag är galet taggad!

Ena låten är en som jag har fått av min danslärare, andra är Timo Räisänen - Halo. Det ska bli sjukt kul! Och på fredag är det Bounce igen!! Och Svansjön på lördag. Det blir en riktig danshelg. Idag ska jag hem till Axi för att mixa ihop låtarna till mitt solo. Sedan hem och titta på Americas best dance crew som jag har spelat in.

Puss och kram

Helg

Fredagseftermiddagen började med ett besök på vårdcentralen eftersom Axi och jag båda hade värsta tjocka halsarna och ska göra viktiga intagningsprov nästa vecka. Men tydligen var det bara ett virus som skulle gå bort av sig själv. Sen åkte vi in till stan tillsammans med Malin, Axis kompis. Vi hade jättemysigt och jag köpte ett par Ray Ban-inspirerade solglasögon och en bikinitopp. Snygga som bara den!

Sen drog jag hem till min mamma och det kom lite fler än jag hade tänkt mig från början. Men det blev kul och vi lyckades ta oss ut från lägenheten allihopa utan att glömma något eller ha sönder något innan min mamma kom hem. Det var kul att träffa folk som Gunnar Nygren och några andra som det var väldig länge sedan jag träffade. Kom i alla fall hem relativt tidigt och träffade Jonna, som är här i Stockholm över helgen. Hur mysigt som helst att vara med henne igen.

Idag var jag, Jonna, Maja och Pappa på Båtmässan i Älvsjö och sedan promenad på Mälaröarna. Ikväll planerar jag bara att ta det lugnt och umgås med Jonna eftersom hon åker hem redan imorgon igen... Jag vill att hon ska bo här i Stockholm!

Hm...

Axi är ett väldigt konstigt barn som äter oskyldiga kossan Rosa i en hamburgare. Och det är hamburgare till lunch idag. Jag är hungrig redan.... Mums. Kossan Rosa, komsikomsi. Crybaby.

Grenvägen 12

Äntligen hemma efter en lååååång resa på 27 timmar. Jag ska aldrig mera åka tåg igen. Bläääää vad tråkigt dte var. Nu är det otroligt skönt att vara hemma igen och jag ska snart hälla  upp ett varmt bad och fräscha upp mig ordentilgt! Sen sova.

Fick kallelse från Södra Latin och intagningen är den 14e mars! Alltså har jag jättebråttom att fixa ihop ett galet grymt solo!! Låttips?

RSS 2.0