Undrar

När blev jag såhär osäker?

Den bästa låten som någonsin skrivits

Det är ju lite svårt för mig att säga. Men om det skulle vara jag som fick bestämma skulle det just nu vara Fix you - Coldplay. För det finns ingen annan låt som ger mig såna rysningar som den. Hela underarmarna blir helt knottriga när elgitarren kommer in och jag kan aldrig låta bli att le när jag lyssnar på den. Det spelar ingen roll om jag sitter på bussen eller är ute på stan, måste mima med och måste flina som en tönt! Alla andra runt omkring måste tycka att jag är ett totalt cp. Jag har en annan vana som går ut på att markera alla danser jag just nu håller på med när denna låt dyker upp ipod-displayen. Hahah, sajk...

Stressa

De två senaste dagarna har varit ett virrvarr av årtal, krigsförklaringar, ideologier, analyser och terrorattentat. Och fortfarande är inte allt klart. Herregud, hur ska detta gå? Men tidslinjen är i alla fall inlämnad och analysen närapå klar. Men de 3 händelserna man ska reflektera över har jag knappt börjat på... Ojoj, dålig planering. Var på stadium med mamma idag och kom hem med ett par nya svarta nike blazers. Fiiina som snus! :D

Just nu är Vänner på femman lite mer lockande än bloggandet eftersom hela hjärnan bara skriker efter att inte behöva aktiveras utan helt försättas i något slags lobotomerat tillstånd där den inte behöver ta ställning till någonting alls.

Staring at a blank page before you

FÖRSÖKER verkligen, verkligen plugga, men det gåååår ju inte. Har lyckats med 4 rader på ungefär 1 timme, heja mig.
Hela dagen har gått åt helvete, jag fuckade upp musikförhöret och dessutom fick jag G på min lerskål, så den var jag tvungen att göra om. Grr.

Nu sitter jag och pluggar/kollar på tv (mest det andra) med Axi. Dansen väntar ikväll, det ska bli grymt kul! Hon har precis klippt lugg och är så himla gullig. Funderar på vad jag ska göra med mitt hår, för just nu håller jag på att bli galen på att det är så tråkigt. Har fyra alternativ, rak lång lugg, snedlugg, klippa av det så att det räcker till axlarna eller färga det lite mörkare än vad det är just nu. För er som inte vet har jag JÄTTElockigt, långt blont hår just nu. Något måste iaf göras...

Just det

Det sjuka var att vi precis diskuterade personlig intrigitet och värdet i att INTE känna sig bevakad hela tiden. VADDÅ DUBBELMORAL???

Pinsamt

Kom just på min PAPPA med att sitta och läsa min blogg. Så om du fortfarande läser, LÄGG AV. Privat. None of your buisness, säger det dig något. Jeeez, om man undrar något kan man ju bara fråga istället för att snoka runt. Usch, blir ju helt psykiskt instabil av det här. Och nu har jag inte lust att skriva om det jag ville skriva om längre för det känns bara fel, ska byta bloggnamn tror jag...

Godnatt.


Helg

Igår var det bara några stycken hemma hos mig, men vi hade trevligt ändå, vissa mer än andra.. :) Vi tog det ganska lugnt, ja i alla fall delar av sällskapet.. Igår insåg jag hur jävla viktigt det är att jag, Axi, Linnea, Axel och Fredrik ALDRIG tappar kontakten, vi har fan känt varandra större delen av våra liv och jag älskar allihop så himla mkt! Så himla tryggt att veta att det finns människor som har varit med hela tiden, som liksom vet ens historia. De är så fina alla 4!!

Idag ska jag träffa Linnea och senare träffar jag nog Adam.. Ikväll tar jag nog det rätt lugnt..

Puss och kram


Fria tyglar?

Jag orkar inte med detta längre. När ska jag få bete mig som en normal tonåring? När ska mina föräldrar sluta leva i tron om att jag fortfarande är 10 och inte kan ta något ansvar alls? Jag blir så arg.

Jag får inte ens sova ensam i mammas lägenhet med två kompisar för att de är rädda för att något ska hända. Okej, jag är glad att de bryr sig, men det är kul att ha ett liv också... Som inte går ut på att komma hem typ 11.
De måste börja förstå att jag är ute på kvällarna och att de måste lita på att jag kan hantera det.. Morr.


Hellström <3

Har nu beställt biljetter till Håkan Hellström på Cirkus! Känns skitkul att gå med Axi, Linnea och Clara, längtar. Nu knarkar jag Håkans alla skivor för att vara förberedd! :)

Nu ska jag iväg till dansen, ursäkta alla korta inlägg på sistone, det blir inte så mkt när MAN INTE HAR NÅGON DATORJÄVEL SOM KAN FUNGERA!!!! DÖÖ

Puss och kram

Viva la vida

Just nu är jag avundsjuk på: alla som är i Globen och tittar på coldplay. Arrgh, varför får alltid jag reda på sånt där så himla sent?
Nu planerar jag i alla fall att gå på Håkan Hellström på Cirkus i oktober, har bara sett honom live en gång förr och då va det så mycket folk att jag typ fick se hans skor.. :)
Men det verkar vara en massa biljetter kvar och Axi är på, så det kommer bli sjukt kul! :D Hps Linnea hänger på.
Håkan sjunger som en kratta men ändå är han så himla grym, det borde man ge honom cred för! Det är nog ganska svårt att lyckas i musikbranschen utan en sångröst.
Nej, nu ska jag ta mig en stor kopp te, lägga mig i sängen och plugga lite spanska och sedan sussa sött, lääänge.

Godnatt <3


NÖRD

Sitter och kollar in dansgruppen Bounces sjuka förmågor just nu. För mig är det helt fjärran och omöjligt att ha den kroppskontrollen och utstrålningen de har. Varenda en av dem kan liksom gå som "en helt vanlig människa" och fortfarande  fånga allas blickar. Galet. Och så har de ju sjukt cool stil, allihopa. Och musiken! Ja, genier är ju faktiskt en underdrift.

Försöker få lite inspriation till en ny killer-choreography, om jag någon gång skulle få för mig att söka in till en danslinje på gymnasiet.


Är avundsjuk på Axi och Linnea som var på dans idag... :P


Haha

Min danslärare körde med pingisboll-och gaffel metaforen igen.

På tal om dans ska jag på BALETT-workshop i oktober. Som Linnea skulle ha sagt: Not my style...


Måndag

Jag sitter och myser med Axi och väntar på att tiden ska gå så att vi  kan åka till dansen.. :) Axi är en gullig unge hon!

Min helg

Fredag: Hemma hos Linnea. Massa trevligt folk, kanske någon som var extra trevlig... ;) Lyckat.. Trevligt. Bra.
Lördag: Träffade Jonna! Har saknat henne något grymt, så det var hur mysigt som helst att bara sitta och prata. Nu är det nog sex veckor kvar tills jag får träffa henne igen, och det känns trist som fan.. Tråkig middag på kvällen, gick och la mig vid 12.
Söndag: Vart med Linnea på stan. Köpte världens finaste trosor och hon köpte världens näst finaste! :) Lyckades klämma in lilla Axi-Flax i mitt schema också! Träffade en intressant människa på kvällen.
Nu ligger jag på sängen och väntar på att bli serverad kycklinggryta och ris. (bortskämt, jag vet) Imorgon är det skola och jag tror att jag skulle må rätt bra av en till helgdag.


Herregud

vad fan håller jag på med??? HJÄLP. HJÄLP. HJÄLP. Jag fattar inte att jag gör det här. Det känns så himla sjukt, sånt här händer inte mig. Aldrig. Förklarar en annan gång


Huh??

Igår var jag på dansklass och läraren stänger av musiken och säger:

- Just nu dansar ni som gafflar, jag skulle vilja att ni dansade mer som pingisbollar! Fattar ni?

Varpå hon ser grymt hoppfull ut och frågande ut, Alla i salen tittar tvekande på varandra och säger:

- Ehh.... jaa?

Haha, grym metafor tycker jag!!


RSS 2.0