KOMMENTERA

vara gullig kanske??


DC <3

Längtar verkligen tills dansen börjar! Kan inte fatta att jag ska leva utan dansen i typ 8 veckor till... Jag tycker liksom att det är hemskt redan, och det har gått 10 dagar. Saknar atmosfären och alla människor, lektioner, DC helt enkelt. Men jag tröstar mig med att ladda ner grymt mycket musik och koreografera lite själv. Hur jävla fult som helst blir det, så jag nästan skrattar åt mig själv. Men ändå, det är dans.

Igår såg jag You got served, grym dansfilm asso! Den sorts film som jag börjar le av och kommer på mig själv med att kommentera och helt plötsligt börjar man bara flina för att det är så jävla bra. G R Y M
Värsta battles och helt sjuuuuka dansperformances, galeeeet! Väldigt sevärd.

Missy Higgins - Secret

Idag har jag haft mysigaste dan! Jag och mamma åkte in till Centralbadet och åt god frukostbuffé, och sen gick vi in i jättefina badlokalerna i jättemysiga, stora och varma badrockar. Jag fick ansiktsbehnadling och mamma klassisk massage. Så numera känns min hy mjuk, gosig och återfuktad. Dessutom är mina ögonfransar kolsvarta och ögonbrynen noppade och färgade. Hudterapeuten prisade mina ögonbryn och sa att jag inte visste hur lycklig jag var att ha "en sån vacker naturlig form på dem". Eh, jag har aldrig brytt mig om mina ögonbryn, men det var väl trevligt att veta. Sedan badade vi i en massa thermalbad och sånt som ska vara bra för en och bastade i ångbastu. Myyyyys säger jag bara. Och innan vi gick köpte vi en jättefin rengöring till mitt vackra ansikte.. :)

Imorgon åker jag till västkusten och då blir det inget mer bloggande förrän efter sommaren. För datorn får nog inte hänga med. Just nu packar jag, hela min garderob ligger just nu nedpackad eftersom det är ALLA kläder jag ska ha resten av sommaren. Det är så det är att ha skilda föräldrar, man får släpa en jävla massa skit emellan. Nej, måste ta tag i det här nu.

Kram

Seglingsbilder


Hahah, kolla ansiktsuttrycket!!! Det var typ 11 grader, man höll på att dö. Men Maja är inte badkruka...

Och dom också....


Åh, ge mig den


Dagens

Dagens låt: Lost without you - Robin Thicke och Different - Goapele
Dagens motion: Promenader
Dagens kläder: hängselklänning, randig kofta, converse, silverhalsband
Dagens köp: Havaianas!
Dagens sämsta: Min klänning gick sönder när jag dansade! Haha, typiskt va? Den sprack, fast inte så mycket så jag kan nog laga den (läs: Mormor kan laga den) Hehe, jag dansade Jennies koreografi från bsc och då finns det lite golvrörelser och... ja, ni fattar.
Dagens bästa: Linnea har kommit hem från konfirmationen!! Saknat henne som fan.

Nej, nu ska jag tvinga mig själv att kolla på lite fotboll med min familj eftersom dom älskar det. Men jag är inte direkt intresserad. Men vad gör man inte?

Puss.


Idoler


Avsked

Imorgon flyttar Jonna. Fan att hon skulle träffa en skåning. Hon har liksom alltid varit nära. Eller, hon har varit en termin i England och 2 månader i Australien, men då har man alltid vetat att hon ska komma hem igen. Nu vet jag inte. Eller hon har sagt att hon ska komma hem till Stockholm igen. Men hur ska man kunna vara säker på det? Och även om vi kommer att hälsa på i Malmö ibland så känns det så himla långt bort! Jag vill inte. Och det är hon som känner både pappa och Bi, det är hon som jag pratar med. Jag har så kul med henne. Inga fler shoppingrundor/fikor på stan, inga fler söndagsmiddagar hemma i kristineberg, inga fler filmkvällar i hennes lilla etta med popcorn, grillkrydda, chips, ingen mer Jonna nära. Hata skåne. Deppinlägg.


Skärgårdsliv

Åh, det är såå vackert på havet! Och så härligt att slöra med 12-13 m/s i ryggen runt 8 knop. Det märks verkligen inte att Vildis redan är 60 år gammal. Träbåtsfantast har man ju blivit, med den pappan så är det väl inte så konstigt... Jag är i princip född på den där båten, varje sommar sedan 1 års ålder har skärgården varit hemma i minst tre veckor. Men imorgon får jag, min syster och pappa överge våra ideal för ett tag, nu blir det plastbåt (det tar emot...). Men ska man få plats 6 pers så funkar det inte på lilla Vildfågel där fyra personer är påfrestande. Och jag måste erkänna att det är ganska skönt att ha ståhöjd i ruffen, att kunna hissa storsegel från sittbrunnen, kunna duscha och till och med ha tillgång till el på båten! Och Maja och jag får en egen hytt,,, Men man får ju skämmas lite när man glider in i hamnarna också... Nej då, jag fånar mig.

Bounce Summercamp är slut och jag har fortfarande armbandet kvar på handleden för det känns så hemskt att klippa bort det. Längtar tillbaka som fan! Nästa år MÅSTE jag anmäla mig till typ alla 3 veckorna...

Nu är det snart fotboll. Men vet inte om jag ska titta med systern eller kolla på tysk deckare med pappa. Det lutar åt det andra alternativet.

Jag kommer bli så tjock i sommar, haha! Man äter så himla mkt och motionerar aldrig! Hahahah, nu frågar pappa om jag vill ha chips!

Puss och kram på alla söta sommarbarn.


Woah

Hjälp, vad snabbt det har gått! Har bara två dagar kvar på underbara Bounce Summercamp nu! Varför anmälde jag mig bara till en vecka? Idag hade vi sista lektionen med Benke (aaah, sååå snyyygg!!!!) och filmade koreografin. Och vad gör jag? Svar: Klantar till mig big time! Jag tror att alla kommer kunna se den videon så småningon (fuck). Kolla längst till, vad fan blir det, vänster efter en tjej som ser ut som ett miffo.
Imorgon är det grillkväll där vid danshögskolan, ska bli fett mysigt! Och sen aftercamp på onsdag. Awiii! Idag inhandlades även en BSC 08-tröja som kommer användas flitigt... haha, jag veet, showoff eller hur? :)
Nej, jag tror att det är bäst att jag går och lägger mig... :P Det går åt sjukt mkt energi asso. Och vatten! Dricker typ 3 liter om dagen!!!

Sov sött.

Paus

Jag vet. Redan? Men eftersom min dator hemma hos pappa har damp och inte vill starta så kommer jag inte kunna blogga mycket den här veckan. Och sen får man ju se om datorn hänger med  i sommar. Men de närmaste två veckorna kommer att bli utan bloggning tror jag...

Glad sommar!

Aj

Jag har redan träningsvärk! Speciellt i magen, det tog lite tid att komma upp ur sängen imorse....

Nej, jag borde verkligen inte sitta framför datorn eftersom jag ska gå om ca 20 min och inte alls är klar än.

Jag blir så himla glad när det finns kommentarer på nästan varenda ett av mina inlägg. Awwiii!! (Nejnej, jag söker verkligen inte bekräftelse!) Puss.

I like you so much better when you're naked

Åh, jag är trött! 3 timmar dans idag, det tar lite faktiskt. Särskilt eftersom jag kanske inte har tränat extremt mycket de senaste veckorna! (Läs: INGENTING!) För er som inte vet, så är det nämligen Bounce Summercamp på Danshögskolan för de främsta 5 dagarna. Jag kom in genom dörren och vid registreringen sitter BENKE!!!! Åh, gud hjälp! Han var precis lika snygg som i TV och jag blev helt ställd. Stod där som ett jävla fån och såg dum ut. Dessutom kände jag INGEN där, så jag vamdrade omkring lite planlöst och såg lagom mobbad ut. Ska se till att alltid komma typ högst 5 min innan klass börjar imorgon. Fast nu har jag i alla fall lärt känna två tjejer, Nike och Cecilia, tur för mig.
Klasserna idag var för Ambra Succi och Joe Joebe. Jag. Hade. Sjukt. Jävla. Kul. Det var bara så inihelvete coolt att inse att man faktiskt tog klass för några av sina allra största förebilder inom dansen. Det var fan Bounce som fick mig att börja dansa från början! Även om jag inte kände mig bäst precis, så hängde jag faktiskt med, vilket jag inte hade trott. Hade förberett mig på att ställa mig ganska långt bak och kunna smälta in i mängden om jag skulle göra bort mig  helt.

En liten sväng på stan med Axi efter dansen, kom hem med ett par blåa tygskor och ett pat CHOCKrosa strumpor med vita ränder! Haha, jag vet hur det låter men dom e grymma. Nej, nu ska jag snart skaffa mig lite välförtjänt sömn eftersom jag ska upp vid 8 (!) imorgon. Suck. Men vad gör man inte? :)

P.S Rubriken är titeln på en av Ida Marias singlar. Grym, kolla in den!

13/6-08

Idag går mitt SL-kort ut!! Shiiit, hur ska jag klara mig? Älskar mitt SL-kort och fattar inte hur man kan bo i Stockholm utan att äga ett... Remsa är väl inte tala om, dels är det svindyrt och dels tar den ju slut på en dag ju! Funderar på sånadär 72-timmarskort, och köpa två av dem så att jag kan driva omkring planlöst på stan tills på torsdag då skärgården väntar. Någon som vet vad dessa kostar i reducerat pris?

Sitter och tittar på TheVoiceTV och blir så inihelvete trött på att i princip varje gång det visas en manlig hip-hopstjärna från Staterna så... plopp! Helt plötsligt finns det en tjej med långt hår och volym samt tiny hotpants och magtröja/bikinitopp som står och åmar sig och det ser ut som att hon bara finns där som ett föremål, en ägodel för killen. Ahh, gud jag blir såååå trött på det hela! Svenska hip-hopvärlden är inte lika hemsk, eller är det önsketänkade från min sida?

Kram.

Min stora kärlek

Såg just filmen med samma titel som rubriken. Väldigt intressant. Jack Black spelar huvudpersonen Hal som är den mest ytliga mannen man kan hitta, och blir bara attraherad av tjejer med vackert yttre och fult inre. Han träffar en tvpersonlighet som gör någon wacko grej med honom så att han ser den inre skönheten/fulheten i alla istället för att döma dem efter sitt utseende. Alltså, en tjej med grym personlighet ser ut som en fotomodell medan de bitchiga blir fula som fan. Han träffar genom denna förtrollning eller vad fan det är Rosemary som volontärarbetar och leker med barn på barnsjukhuset och har den grymmaste personligheten ever. Han ser en sååå vacker tjej, och i alla andra ser henne som fet och ful. Han vän bryter förtrollningen och helt plötsligt är Rosemary ful också för honom. Han inser att det inte spelar någon roll vad alla andra såg, han såg ju den vackraste kvinnan någonsin, och försöker hitta tvpersonligheten så att han kan återställa hans syn på skönhet så att han kan attraheras av Rosemary igen. Under tiden inser han att det inte spelar någon roll hur hon ser ut, det är hennes insida han älskar.

Visar verkligen hur förvrängd vår syn på skönhet är och hur tv, tidningar, kändisar och ideal formar hur det ska vara. Det är synd, för fördomarna börjar flöda så fort någon är lite överviktig, har lite finnar, "fel" färg på håret m.m, m.m....

Det kanske verkar som att skönhetsideal är det enda jag kommer skriva om, men jag lovar att jag kommer att variera mig. Det var bara en annan bloggare och den här filmen som fick mig ganska inspirerad. Men väldigt intressant ämne som tål att prata om vääldigt länge, vända ut och in på och syna i sömmarna...
Nej, nu är det dags att gå och sova. Imorgon blir det shopping med systrarna, vi har fortfarande inte hittat några klänningar till pappas och Bis bröllop. Till och med Pappa börjar bli lite orolig, han som aldrig brukar bry sig om kläder. Men jag förstår honom, det är ju deras dag och jag skulle vilja att mina döttrar var så fina att jag log bara jag tittade på dem på min bröllopsdag. Fast man får ju inte överglänsa bruden, Bi gjorde det ganska klart för oss. Så man får kanske tona ned det lite va?? Haha, nej, jag skojar bara. Godnatt.

Bikiniångest

Nej, rubriken betyder inte att jag kommer att beklaga mig över huuuur jävlaa tjoock och ful jag är och hur jag verkligen måste gå ner i vikt. För så tycker jag inte. Jag är nöjd med min kropp och är så nöjd med att den fungerar att jag inte orkar med att klaga. Varje år kladdas löpsedlarna ned med rubriker som "Gå ned 3 kilo på två veckor, nya mirakelmetoden som fungerar" eller "Så fixar kändisarna drömkroppen". Och helt plötsligt drabbas hela nationen av panik och plågar sina vänner och bekanta med olidligt långa utläggningar om sina celluliter eller valkar.
När så många unga tjejer idag svälter sig själva borde kanske fokus ligga på att ge självförtroende till de som inte har det, inte bekräfta deras oro och osäkerhet. Jag tycker att alla borde vara stolta över det de har och inte bry sig om vad andra tycker om dem, det som betyder något är att man mår bra och trivs med den man är. Jag är i alla fall trött på de milslånga utläggningarna som även kan få mitt självförtroende att svikta.

Det är så synd att vissa måste nedvärdera andra för att känna sig snygga, smarta, behövda, poulära m.m...

Ny blogg!

Jag: Försöker att vara alla till lags samtidigt som jag själv måste vara lycklig. Strävar efter att bli nöjd med mig själv och efter att göra de saker som jag älskar samt bygga upp mitt självförtroende och låta kritik rinna av utan att bry mig. Har alltid stått för mina åsikter och värderingar och planerar att fortsätter med det. Det mesta intresserar mig, och jag försöker låta bli att döma.
Älskar: DANS! Det är som ett glädjepiller för mig. Upptäckte det för 1 1/2 år sedan och blev helt hooked. All energi jag har inuti mig och alla känslor jag har kan jag släppa ut under lektionerna. Jag älskar mina vänner, min familj.
Den här bloggen: kommer att fyllas av mina åsikter och upplevelser, och ni får förmånen att höra dem från MITT superduperintressanta liv. *naat* Jag kommer att vara seriös och jag kommer driva som fan, är det någon som har problem med vad jag skriver kommer jag skita i det! kinda made that clear? :D

Hoppas på: Många läsare som KOMMENTERAR!!!!!!! Blir skitglad av att höra andras åsik


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0