Framtid

Jag tror att det är nu man ska göra det man drömmer om. För vad fan, när ska man annars göra det? Om man vill göra något så får man satsa. Jag vill dansa. Jag vill alltid dansa. Och jag vet att det säkert finns folk som läser detta som kommer tycka att jag är både orealisktisk och ganska irriterande eftersom det enda jag snackar om är dans. Men det ger jag fan i. För vem ska kunna söga till mig vad jag kan och inte kan förutom jag själv? Och nu kommer en klyscha, men jag tror på den; vill man något tillräckligt mycket kan man göra det. Det är mitt liv och det kommer inte vara förevigt så vad ska man göra om man inte gör det man älskar mest? Det verkar ju onödigt att slösa bort den dyrbara tid man har på något som är "helt okej" eller något som "kan vara nödvändigt i framtiden".

Jag dras just nu mellan två alternativ i mitt gymnasieval, Estetisk linje med dansinriktning eller sam-sam eller sam-språk med en jäkla massa dans på fritiden. Grejen är att om jag dansar jazz, modernt och balett på skoltid kan jag fokusera på hip/hop-street på DC, och bli ännu bättre på det. För egentligen är det nog det jag vill göra mest. Men ska jag hinna med alla disipliner kommer det inte funka att hålla på med på fritiden.

DANS vs. EN GEDIGEN UTBILDNING

DET MAN ÄLSKAR MEST vs. DET SOM ÄR NÖDVÄNDIGT

DET MAN MÅSTE GÖRA vs. DET MAN BORDE GÖRA

DET MAN VILL GÖRA vs. DET ANDRA VILL ATT MAN SKA GÖRA

Hmm... jag ser ett mönster som pekar ganska mycket åt ett särskilt håll. I vilket fall som helst kommer jag klara mig.

Puss och godnatt.

Love actually

Nu ska jag, Jonna, Maja och Calle sätta oss med varsin stor kopp te i soffan och titta på en av världens bästa filmer, som jag aldrig kan låta bli att gråta till. Åh, den lilla pojken är helt galet söt!

Idag var vi i Köpenhamn och jag älskade det! Hur mycket vintage och streetwear som helst! Men ändå köpte jag bara ett halsband. Ibland blir jag så snål när jag har en aning pengar.. Det är nåstan så att jag blir mer och mer snål ju mer pengar jag har. Nej, nu har filmen börjat och han den flummiga killen har precis börjat sjunga den där svindåliga versionen av "Love is all around"

Infancy - J. Rawls presents the liquid crystal project

En av koreografierna i måndags var till den här låten. Grymt skön, det kommer gå på repeat på min ipod till malmö tror jag.

Jag fick precis reda på att Sanna, en av Linneas och mina gamla danslärare kommer ha workshop i ragga/dancehall/klubb på DC! Awiii, jag kommer vara där, helt klart!


Sussa sött

Nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag måste ha en massa energi som ska gå åt till att köa i typ 6 timmar och sedan är det ju HÅKAN!!!!!!!!! :D:D puss och godnatt

Officiellt den snyggaste mannen alive...

är helt klart Thomas! Alltså herregud, det är helt galet hur snygg/sexig/charmig/underbar/grym/begåvad/bäst han är! Och han gör roligast koerografier och bäst lektioner. Vi fick dansa till någon konstig låt + its my life fast inte med bon jovi utan typ frank sinatra och kiss med prince. Det är bara han som ger sig in på att göra streetkoerografi till kiss med prince alltså! Ja gud det är helt sjukt hur bra han är! När han skulle visa oss hur man skulle göra (vi=15 tjejer i åldrarna 13-32) satt vi och dreglade hela bunten. ALLA satt med vidöppna munnar och bara glodde. Hjääälp, han är föööör snygg kom jag Axi, Freja och hennes kompis fram till, jag KAN verkligen inte fokusera... :) Hehe, nu ska jag nog sitta och tänka lite mer på Thomas! :D <3

Billy Elliot

Den är så vacker... åh han är söt lilla Billy. Underbaraste filmen!

En fin de semana

Tjejkväll igår, hur kul som helst! Alla var roliga som fan, vissa var lite för roliga.. ;) Det hela tog slut ganska tidigt och Axelina och Mira sov över. Om man vill se osmickrande bilder och kanske några videos får man logga in på facebook.com! Kan bli kul.

Puss.

Känslofyllt

Igårkväll blev det lite mycket känslor och en av mina vänner blev väldigt känslosam och ledsen. När jag satt där och kramade och tröstade henne märkte jag att tårarna också rann nedför mina kinder. Även fast det inte hade hänt mig något tråkigt alls. Jag tror att beviset på riktig vänskap är när man delar alla känslor och när man mår dåligt för den andras skull.  

Duntofflor

Jag har duntofflor på mig. Det betyder att det har blivit kallt ute. Kallt betyder mörkt. Bläää.

Avgrundsvrål på Folkungagatan

Igår var jag, Axi och Linnea på väg till danscenter och kom upp från tunnelbanan i korsningen Götgatan/Folkungatan. Där är det ett övergångsställe. En stor lastbil körde förbi samtidigt som den tutar HÖGT eftersom det är någon som försöker gå ut i gatan. Linnea får panik och VRÅLAR ända nedifrån magen så högt hon kan. Det är inget litet tjejskrik vi snackar om utan ett riktigt avgrundsvrål. Alla som stod vid övergångsstället vände sig om och vi tre höll ju på att dö av skratt! Dubbelvikta stapplade vi bort från övergångsstället och stod i en ring och kippade efter luft. Jag och Linnea började gråta av skratt. Hahaha, det var helt galet alltså! En kvart senare frågade jag en helt vanlig kille på ica vart de hade färskosten. Han jobbade inte där och jag tog mig ganska snabbt därifrån... Han hade liksom svart-röda kläder så jag var liksom helt säker... menmen..

Universum är emot mig

Jodå, det var fint väder, svårt att gå upp morse men ändå så kändes det liksom som om det skulle bli en bra dag. Några timmar senare kändes det också bra. Sedan blev det BG och vi fick veta vad vi fick för betyg på Trådkurs 7 i SO. Det var där det sket sig. VG. Och jaaaa, VG är ett bra betyg jag vet det. Men jag satsar på MVG och fick det förra terminen och som det ser ut nu kommer 20 poäng, schwoop, försvinna från mina meritpoäng. Min lärare är dessutom dum i huvudet och tror att han kän säga och göra vad som helst utan att det ska få några som helst konsekvenser. Men sen började vi i alla fall åka mot DC för att ta klass för Joaquin, Axi, Linnea och jag. Det var kul tills han avslöjade att han ska sluta nästa termin och börja jobba på "Ackis", Balettakadiemien. PALLA!!!!! Skönaste och bästa läraren som jag hade tänkt gå mycket för nästa termin.... ÅHHHHHHH. Gud vad jag blir trött. Och nu ska man liksom orka sätta sig och plugga... matte dessutom.

Höstlov <3

Åhh, det är bara tre skoldagar kvar till en veckas lov! Hur skönt är inte det??! OCH HÅKAN HELLSTRÖM OM EN VECKA!!!!!!! :D:D Kommer bli bäst. Dessutom ska Claras kompisar börja köa vid typ 10 så då kan ju vi glida in i kön typ 1 kanske.. xD Och sedan blir det dans på måndagen, för Thomas Benstem, officiellt den snyggaste och mest begåvade danslärare jag någonsin tagit klass för! Åh, vad kul! Sedan iväg till Malmö för att vara med Jonna. Vi ska till Köpenhamn och shoppa, det kommer bli så mysigt.

Jag håller nog på att få ett jobb, ganska välbehövligt. Hälsopuls, träningsstället där jag praoade ringde och frågade om jag skulle vara intresserad av att kanske leda pass där. Det är klart man är! Fatta vilken grym erfarenhet och fatta vilket grymt jobb! Jag får dansa och träna mot betalning! :D Nu ska jag äta middag och Ben & Jerrys. Mums....

And from your lips she drew the hallelujah

Igår hade vi överraskningskväll för Axel. Först gick vi på cybertown (hahah, jag veeet, typ töntigaste grejen, men sjukt kul!), jag kom på femtonde plats, och Fredrik vann, så himla typiskt. Jag hade liksom sagt att jag skulle äga sönder honom. Men egentligen gjorde jag det, jag var bara tvungen att skydda Axi hela tiden ! xD Axel verkade i alla fall nöjd. Sedan gick vi till il forno och fixade bord även fast det var typ helt smockat. Killen som jobbade där var grymt skön, och lovade att han skulle dansa michael jackson senare... det händer inte medan vi var där. Synd. Han flirtade i alla fall med mig Axi och Linnea resten av kvällen... kanske var därför vi fick bordet ! :)

Sedan hem till Axi och myste. Vi lekte ryska posten och jag och Axel lurade Linnea att vi hade gjort ngt riktigt dirty.... Hon blev så jävla svartsjuk! Och sedan generad när hon upptäckte att vi bara lurades. Gulle ! Kom hem runt tolv och somnade nästan direkt. Idag åt vi mysig frukost på gateau och sen dess har jag bara chillat hemma. Försöker plugga, mamma tror att det är det jag har hållt på med i typ två timmar. That's not the case....


09:55

Igårkväll hade Linnea jag och Axi myskväll. Badade jacuzzi och bara pratade i 3 timmar. Jätteskönt.
Idag ska jag träffa Jonna som är i stan i helgen. Vi ska träffas och fika vid frihemsplan, grymt kul, det var länge sen jag träffade henne. Nu ska jag äta avokado och keso till frukost... Mums!

Fy på mig

Jag har inte jobbat alls i skolan den här veckan.. Inte bra av mig. Nu blir det mycket i helgen istället. Blääää.

Jag har grymt lång tid på mig denna morgon eftersom jag duschade igår och kan ta den sena bussen. Fett chill ! Hittade världens finaste skor igår, svarta hööga kilklackskor från monki med snörning på. Och en svart klänning med djup ringning i ryggen, och ett jättegulligt flätat pannband. De ska bli mina när jag börjar jobba! Nu måste jag nog gå om jag ska lyckas med att inte missa bussen.

KOMMENTERA !!!

:D ?

Happy face

Idag är jag glad. Eller jag blev det i alla fall. Typ vid 12... hehe. Då hade jag kul. Sen gick jag och dansade, det var ännu roligare. Så nu skrattar jag. Och jag fick dampryck i parken och snurrade och dansade omkring som en annan ADHD-unge. Jag tror inte någon såg mig. Om någon gjorde det har dom nog också kul nu. Hehe. Jag tror att min helg kommer bli..... ehhh... jag vet inte riktigt faktiskt. Jag har egentligen inga planer förutom att fira Axel på något roligt sätt... Sen tänkte jag gå på pump up the jam på södra teatern om jag kan skrapa ihop tillräckligt med pengar. Mamma har fixat ett extrajobb till mig som jag kan fixa nån tusenlapp på, så då kanske min ekonomi kommer bli lite mer balanserad..

Snart ska jag kolla på heroes och chilla galet! :D

Pusspuss.

Sömnig

Jag somnade just framför teven så jag tror att jag går och lägger mig. Jag har pluggat på engelskan, heja mig! Jag har inte pluggat teknik, fy på mig.

Godnatt.

Dans

Idag var jag och dansade med A och L ! Hur kul som helst, vi fick göra egna koreografier och det gick bra tror jag! Mitt självförtroende håller nog på att bli lite större vilket kommer behövas om jag ska söka in till estetiska linjen med dansinriktning. Mina föräldrar och min lärare är väldigt skeptiska till idén och tycker att jag slösar bort min begåvning. Vilken då om jag får fråga? Den enda begåvning jag har är den att jag har ganska lätt att lära mig saker och för att plugga! Det är ingen begåvning.
Det jag älskar är däremot dansen. Och om jag vet att en stenhård utbildning enbart i syftet att.... ja i vilket syfte egentligen inte kommer göra mig lycklig. Men jag vet att dansen kommer göra det.
Jag vill ha stöd i mina beslut, jag vill höra att det kommer gå bra att jag ska göra det jag älskar!

Tisdagar är mina hatdagar

Vet ni varför? Jo, för jag slutar sent och kommer hem typ halv fem. När jag väl kommer hem finns det inget roligt att längta till.. (läs: ingen dans) I skolan måste jag alltid plugga som ett as för att hinna med allt och även fast jag gör det kommer jag liksom inte framåt.

Idag har jag byggt ett hus i papper. Fråga mig inte vad jag ska lära mig på det... Det var i alla fall blått. Jag ville göra det rosa men Vendela vägrade för att det inte såg tillräckligt miljövänligt ut. Vem fan bryr sig bara det är rosa??? :D

På fredag fyller Axel år och jag vet inte riktigt hur det ska uppmärksammas än, men något blir det! Jag frågade vad han önskade sig, och då svarade han: kärlek från mina vänner! Hur gullig är man inte då om jag får fråga??

Sedan har det börjat pratas om en BMS-reunion snart! Kul som fan! :D Längtar efter att träffa alla och se hur alla ser ut och vad som har hänt i deras liv, vissa har jag träffat men några har jag inte haft kontakt med på typ 3 år! Efter att gruppen BMS  skapades på facebook så är det massa som har lagt ut bilder på mig när jag är typ 11.. inte smickrande...

Läskigt

Tranebergsbron är avstängd efter att någon tyckte att de såg en spricka och märkte att bron skakade mer än vanligt. Jag åkte tunnelbana där för några timmar sen... Hur läskigt är inte detta? Bron är fan rätt ny (eller byggdes 1934 men renoverades 2005) så det är ju helt sjukt att den redan är sönder. Sånt här ska jag inte kunna hända. Jag köper det liksom om det är ett stort fartyg som rammar bron, som Essingeleden, men helt bara sådär utan att något egentligen hände? Nej, fyfan vad läskigt...

Fast forward

Det känns som att helgen har gått i 180 och typ tog slut på 10 min. Fast egentligen hände det kanske inte så mycket. Fredag: Teater, booooring Lördag: Fika med Nike, myys. Sedan med Linnea som sov över. Idag: Stan med Vendela och hiphop/dancehall på DC med Freja. Kuuul! Den här veckan har jag tagit 6 danslektioner och det känns jävligt bra!! Kanske borde göra såhär varje vecka! Vore ju hur kul som helst ju. :D

Homosexuellt

Min mormor, jag och Linnea sitter och fikar i köket. Mormor frågar hur det går med kärleken, ni träffar väl inga pojkar?
Jag och Linnea: Nejnej... det har vi ju inte tid med... xD

Vi börjar prata om annat och mormor hänger inte riktigt med i samtalet. Vi kommer in på nutidsorienteringen där en fråga var i vilket land de just hade infört homosexuella äktenskap.

Jag: LINNEA! Det var i Norge dom hade infört gayäktenskap!!!
Linnea: Just det!!
Mormor: Va?

heheh, man kanske inte fattar men det var kul då, ni får ju använda fantasin lite.. :)

Pengabrorsan

Idag har jag varit så slö att jag knappt känner igen mig själv! Hade tänkt gå på yoga eller modern jazz men kände begränsningen i kroppen när jag gick upp ur sängen, varenda liten fiber gör ju ont! Men snart ska jag släpa mig ut regnet och träffa Nike. Vi har inte träffats sen Bounce Summercamp så det ska bli kul att se hur hennes liv har artat sig.. :)

Igår tillbringades kvällen på Dramaten, jag somnade 4 ggr! Känns så hemskt eftersom jag förstår hur mycket jobb som ligger bakom, men pjäsjäveln var så oändligt lååååååååång!

Coolaste homiesarna Linnea och jag ska umgås lite ikväll, det blir säkert bäst!

Nu ska jag äta upp mina polkagrisar och borsta tänderna... :D

Dampfötter

Jag har just konstaterat att det är omöjligt att sträcka på fötterna så mycket som det ska gå att göra. Tydligen ska fötterna kunna nudda golvet när man sitter med benen framför sig, men det är ju fan helt omöjligt, kan inte vara anatomiskt möjligt liksom! Just nu sitter jag och tränar upp mina fossingar med en handduk som jag sitter och trampar på.. :)
Samtidigt som jag försöker plugga. Engelska. Ett tal. Som går åt helvete. Dööööö. Ska redovisas på torsdag, det är inte färdigt på något sätt. Så därför ska jag inte blogga mer.

Aj

Jag har sååå ont i vaderna, det är helt gaalet! Men det var värt det för det var gaaaalet kul också! Jag trodde aldrig att dessa ord skulle komma ur min mun, men: Jag älskar balett! Hur jävla kul som helst! Coolt? Nepp. Fjolligt? Som fan.
Kul? Driver du eller! xD

Dessutom klarade jag att göra en jättefin dubbelpiruett idag, så jag är stolt som en liten tupp. Synd att man inte får leka prinsessa mera.. :(

Ikväll ska jag plugga och laga pizza.. Mums. Men nu ska jag lägga mig i badet och mjuka upp mina stackars muskler.

Update

Igår kväll var väl eg ganska misslyckad... Vi var hemma hos Axel Ehrling och hade rätt tråkigt faktiskt. Snart ska jag ge mig iväg och plåga mina stackars vader på 2 timmars balett! Hela mina ben är redan döda, hur ska detta gå?

Resten av dagen tillbringas med min söta lilla mamma efter att Vendela och Axi lämnade återbud båda två. *snyft*

Puss

Prinsessig

Efter en och en halvtimme av prinsessigt "graciöst", gulligt, puttenuttigt omkringhoppande känner jag mig helt överkörd. Kul att den töntigaste dansstilen ger en mest träningsvärk. Läraren som för övrigt var helt fantastisk var så rolig! Efter en kvart berömde han oss så mycket vi små prinsessflickor rodnade som små tomater och vred på oss i våra tights och benvärmare. Aldrig hade han sett en klass som var så duktig sa han! Hahahha, ofta! Han hade dansat klassisk balett på elitnivå i 25 år. KANSKE det var för att trycka in lite självförtroende i våra trevande okoordinerade kroppar som han överdrev lite.

Jag har aldrig varit positiv till balett och ansett att det egentligen bara är "nyttigt". Men efter idag har jag ändrat uppfattning och måste erkänna att det var sjukt kul!!!

Vad f*n händer?

Var just inne på youtube och kollade på lite dansklipp. Helt plötsligt ser jag tre 11-åriga tjejer som kör hela striptease-grejen. Vad i helvete har de lärt sig det och hur VÅGAR de göra det och sedan lägga ut det på youtube. Små 11-åringar ska INTE dansa så! Små 11-åringar ska vara barn, de ska inte veta om något sånt där.

Usch.

In your face

Den person jag mötte för en månad sen var hur gullig som helst. Omtänksam, lite trevande och framförallt: intresserad. Och helt plötsligt så är det som om jag inte ens finns på kartan längre. Bortraderad. Och faktiskt, känns det rätt bra. För jag vill inte bli beroende av någon förutom mina vänner och min familj.


Jag har ett liv

Sitter just nu hemma och kollar på "Familjen är värre". Är ganska irriterad och ganska deppad också. Orsakerna orkar jag inte redogöra för. Orkar inte ens bry mig om varför det blev som det blev. Vill bara säga att det känns sååååå kul att sitta hemma och glo medan alla andra har kul med varandra.

Uppåtinlägg jag vet.

Planer för kvällen

Hela veckan har snacket gått om vad som ska hända, när det ska hända och var det ska hända. Och så sitter man här.... utan planer. Extremt jävla misslyckat... Faktiskt. Och nu tror jag att jag ska deppa lite eftersom jag inte har  ngt liv... :) hehe.

?

Är det inte konstigt hur man vissa dagar känner sig bäst, snyggast, finast, klokast och mest lyckad i världen? Medan man nästa dag kan bli rädd för sig själv i spegeln, misslyckas med det mesta och känner att ens självförtroendenivå ligger typ 17816236 m under marken? För ibland så känner man sig så jäkla stabil. Idag ska INGEN få förstöra det JAG har. Idag är det jag som kan gå med huvudet högt och säga: Jag är stolt över vem jag är.

Och nästa dag är det lika bra att kolla ner i marken så att ingen ser hur jävla misslyckad man är. Inte kolla någon i ögonen så att dem ser att man knappt vågar säga ett ord utan att oroa sig för att göra bort sig. Jag vill inte vara den människan som ständigt oroar sig för vad folk kommer tycka, vad skulle hon säga? Vad vill han att jag ska göra?

Vad vill jag att jag ska göra?

Frisyr

 
Fint va? Mitt håt i och för sig mkt lockigare, och jag vet inte om jag pallar platta min lugg varje dag..
Vad tycker ni?

Äntligen

Nu är jag äntligen klar med SOn. Det känns otroligt skönt. Otroligt svår uppgift som jag har kämpat konstant med sedan kl 19 ikväll. Nu har jag ont i ryggen och är trött i knoppen av allt smart jag har skrivit ner. Nu ska jag spela lite gitarr för mamsen och väldigt snart sussa sött i min utomjordligt sköna säng!

Godnatt.

RSS 2.0